Αρχική Ν. Κορινθίας Συνεχίζονται τα μεγάλα έργα από τον Δήμο Κορινθίων – 975.000 ευρώ για...

Συνεχίζονται τα μεγάλα έργα από τον Δήμο Κορινθίων – 975.000 ευρώ για την αγροτική οδοποιία Στεφάνι-Άγιος Βασίλειος (Βίντεο)

Στα πλαίσια του προγράμματος του Υπουργείου Εσωτερικών “Φιλόδημος”, το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων με έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (27-11-18) αποφάσισε να εντάξει ακόμη ένα έργο αγροτικής οδοποιίας, που αφορά τον δρόμο Στεφάνι-Άγιος Βασίλειος.

Ήδη στο πρόγραμμα του “Φιλόδημος” ο Δήμος Κορινθίων έχει υποβάλλει αίτημα για την αγροτική οδοποιία για την Δημοτική Κοινότητα του Σοφικού, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται δύο δρόμοι του Κιουρκάτι-Επιδαύρου και το Ρητό-Αθίκια, οι οποίοι έχουν μείνει ημιτελείς. Το έργο αυτό ωστόσο, προχωράει και έχει σχεδόν ενταχθεί στο πρόγραμμα για να υλοποιηθεί και ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 548.387 ευρώ.

Συμπληρωματικά όμως, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να υποβάλλει και άλλο ένα κομμάτι αγροτικής οδοποιίας, συνολικού προϋπολογισμού 975.000 ευρώ, για τον δρόμο Στεφάνι-Άγιος Βασίλειος. Ταυτόχρονα ο Δήμος Κορινθίων αναλαμβάνει την υποχρέωση, σε περίπτωση που οι εκπτώσεις δεν είναι ικανοποιητικές, να βοηθήσει συμπληρωματικά με το ποσό των 635.000 ευρώ από τα ταμεία του Δήμου, τα οποία θα εξασφαλίσουν την υλοποίηση του έργου.

Ο Δήμος Κορινθίων συνεχίζει τα μεγάλα έργα, αποδεικνύοντας συνεχώς πόσο πανίσχυρος είναι σαν Δήμος.