Αρχική Ν. Κορινθίας Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» του 20χρονου με αυτισμό: Αντί να μεταφερθεί στην Κόρινθο,...

Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» του 20χρονου με αυτισμό: Αντί να μεταφερθεί στην Κόρινθο, επέστρεψε πίσω στο Δρομοκαΐτειο!

Οι εργαζόμενοι απειλούν με κινητοποιήσεις αν δεν βρεθεί λύση για την αξιοπρεπή διαβίωση του παιδιού, που πέρασε έξι μήνες καθηλωμένο στο νοσοκομείο…

Με κινητοποιήσεις ετοιμάζονται να απαντήσουν οι εργαζόμενοι του Δρομοκαϊτειου στην πρωτοφανή υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Δευτέρας, με τον 20χρονο αυτιστικό που εγκαταλείφθηκε στο ψυχιατρείο από τους ειδικούς του Οικοτροφείου «Ευαγγελισμός» μόλις μισή ώρα μετά την παραλαβή του.

«Η οδύσσεια του αυτιστικού παιδιού συνεχίζεται. Καταγγέλλουμε το Υπουργείο Υγείας και το Οικοτροφείο «Ευαγγελισμός» που βρίσκεται στον Άσσο Κορινθίας που σήμερα ήρθαν στο Δρομοκαϊτειο με συνεννόηση να παραλάβουν για φιλοξενία το αυτιστικό παιδί που είναι έξι μήνες στο Δρομοκαϊτειο καθηλωμένο στο κρεβάτι του.

Το παρέλαβαν στις 10.30πμ με τα πράγματά του, συνοδεία και της μητέρας του. Στις 11πμ το επέστρεψαν με τις αποσκευές του και το παράτησαν έξω από το Τμήμα Βελισσάρειο. Χωρίς καμία ειδοποίηση και έφυγαν ως κλέφτες.

Το παράτησαν σαν να πρόκειται για τσουβάλι. Και όμως το οικοτροφείο αυτό χρηματοδοτείται από το Κράτος και είναι εξειδικευμένο για τέτοιες περιπτώσεις» καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του ψυχιατρείου Δρομοκαϊτειο και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, εάν δεν δοθεί λύση στο πρόβλημα του 20χρονου Βασίλη.

Πηγή:protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα λόγω άσκησης ετοιμότητας
Επόμενο άρθροΕγκρίθηκαν οι αναγκαστικές απαλλοτριώσεις για το έργο ΣΔΙΤ (Βίντεο)