Αρχική Περ. Πελοποννήσου Πολιτική νίκη Τατούλη με 60,5% στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις απαλλοτριώσεις εκτάσεων των...

Πολιτική νίκη Τατούλη με 60,5% στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις απαλλοτριώσεις εκτάσεων των σκουπιδιών

Με ποσοστό 60,5% (επι των παρόντων) πέρασε η πλειοψηφία της παράταξης Τατούλη το θεμα των απαλλοτριώσεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Έτσι η “κίνηση” των…αντιφρονούντων Συμβούλων που τόσος ντόρος έγινε, φάνηκε ανίσχυρη να ταράξει την συνοχή της “Νεας Πελοποννήσου” και τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη. Παράλληλα έδειξε πως η πολιτική στρατηγική του υποψήφιου Περιφερειάρχη και Δημάρχου Καλαμάτας Π. Νίκα, να ανακοινώσει υποψηφίους Συμβούλους τους ανεξαρτοποιηθέντες Συμβούλους του Τατούλη (ως δικούς του), ηταν λαθος και παταγώδης  αποτυχία για  τις αναμενόμενες πολιτικές προεκτάσεις.
Με λίγα λόγια ενα θεμα τυπικό στο Π. Σ , εγινε αιτία να αναδειχθεί σε μείζον πολιτικό ζήτημα απο την…νεοαντιπολίτευση και να …ηττηθεί με την πρώτη αναμέτρηση, η νεογέννητη…”Στάση Νίκα” στο εσωτερικό της Παράταξης του Περιφερειάρχη.
Οι παρόντες Περιφερειακοί Συμβουλοι ψήφισαν 23 υπέρ της απαλλοτρίωσης, 12 κατα απο τις ελάσσονες μειοψηφίες και την μείζονα και 3 λευκά απο τους…ανεξαρτοποιηθέντες.
Ειναι πάντως απορίας άξιο, να μην έχουν οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια την έγνοια να εκμεταλλευτούν τον άπλετο προεκλογικό χρόνο που για πρώτη φορα τους δίνεται, με την γνώση των θεμάτων που απασχολούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την καταγραφή προγράμματος και ασχολούνται με ίντριγκες και δηλώσεις ανεμοσκορπισμένων και απολιτίκ προσώπων που περιμένουν την επιφοίτηση του …Κόμματος που θα οδηγήσει το χέρι τους στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο που θα εχει επιλεχθεί γι αυτούς χωρις…αυτούς!
“Λαΐδα εκ Σικελίας”