Αρχική Ν. Κορινθίας Αυτοί είναι οι λόγοι αποχώρησης του Σωτήρη Νικολάου από την Δημοτική Αρχή...

Αυτοί είναι οι λόγοι αποχώρησης του Σωτήρη Νικολάου από την Δημοτική Αρχή Γκιώνη

Με επιστολή που ανέγνωσε στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο (26 Νοεμβρίου), ο τέως Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Σωτήρης Νικολάου, γνωστοποίησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίησή του από τη Δημοτική Αρχή. Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά ανεξαρτητοποίηση μετά από αυτές τις Μαρίας Πρωτοπαππά, Παναγιώτη Πέτρου και Θανάση Γεωργίου.

Αναλυτικά η επιστολή ανεξαρτητοποίησής του:

Κύριε Δήμαρχε, εντολοδόχος των συνδημοτών μας να μετάσχω στην προσπάθεια υλοποίησης των προγραμματικών σας δηλώσεων, αλλά και προσωπικών σας προεκλογικών δεσμεύσεων, έπραξα το κατά καθήκον και συνείδηση χρέος μου. Χρέος έναντι εκείνης της ενολής, όχι μόνο να μετάσχω, αλλά και να αγωνιστώ μέχρι τέλους.

Λυπάμαι ωστόσο να συμειώσω την απροσχημάτιστη, πεισματώδη και κατά πάντα αναιτιολόγητη εμμονή σας “να επενδυθεί και να αναδειχθεί” στους Αγίους Θεοδώρους ειδικότερα, μία πολιτική ανυπάρκτου δημοτικού ενδιαφέροντος. Αποστροφής αντιμετώπισης σειράς ζητημάτων που τους απασχολούν και εν τέλει, ως επιστέγασμα αυτής της ασυνεπούς πολιτικής σας δημιουργίας ασφυκτικών κοινωνικών και οικονομικών καταστάσεων σε βάρος των κατοίκων, αλλά και καταστάσεων σε βάρος της φήμης της περιοχής.

Όλα τα προηγούμενα, παρά τις ενστάσεις και προσπάθειές μου, ώστε να μην καταστώ επίορκος ή υπόλογος ενώπιον των συνδημοτών μας και έναντι της προσωπικής κοινωνικής μου διαδρομής αλλά και πολιτικής παρουσίας και δράσης.

Με αυτά τα δεδομένα, κύριε Δήμαρχε, η περαιτέρω πολιτική μας συγκατοίκηση, καθίσταται αδύνατη και η ανεξαρτητοποίησή μου από το συνδυασμό σας, την οποία σας γνωστοποιώ με την παρούσα μου, επιβάλλεται εκ των πραγμάτων.

Μια πράξη, η οποία είναι βέβαιο ότι θα τύχει της αυτής περιχαρούς υποδοχής της εκ μέρους σας (όπως κατά δήλωσή σας συνέβη και με άλλες ανάλογες δηλώσεις) αντί της εκ μέρους σας σιωπής, αναζήτησης των αιτίων και προβληματισμού. Ένας προβληματισμός που κατά αντίθεση με εσάς, αναπτύσσεται καθημερινά και εντονότερα στις τάξεις των συνδημοτών μας.

Πηγή: loutraki365.gr