Αρχική Ν. Κορινθίας Nέα ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη του Γιώργου Γκιώνη – Έφυγε ο Σωτήρης...

Nέα ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη του Γιώργου Γκιώνη – Έφυγε ο Σωτήρης Νικολάου!

Αντιμέτωπος με ακόμη μια, την 4η κατά σειρά, ανεξαρτητοποίηση βρίσκεται αυτή την ώρα (απόγευμα της Δευτέρας 26ης Νοεμβρίου 2018), ο Δήμαρχος Λουτρακιωτών, Γιώργος Γκιώνης. Σειρά είχε σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και τέως Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Σωτήρης Νικολάου.

Η ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης έγινε από τον ίδιο, ενώπιον του Σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο συνεδριάζει και πάλι από τις 06:00 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστολή παραίτησης του Σωτήρη Νικολάου ήταν σε ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος και με ευθείες προσωπικές βολές κατά του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, τον οποίο κατηγόρησε για αδράνεια στα χρόνια της τελευταίας αυτής, δημαρχιακής του θητείας.

Παράλληλα, ο τέως Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, εξέφρασε τη λύπη του για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Γκιώνη, σύμφωνα με τις οποίες ο Δήμαρχος αισθάνεται “χαρούμενος με τις ανεξαρτητοποιήσεις των δημοτικών συμβούλων της παράταξής του”. Ο Σωτήρης Νικολάου για το θέμα αυτό ξεκαθάρισε, διαφοροποιούμενος και ανθρώπινα από τον Γιώργο Γκιώνη, πως «ο Δήμαρχος μπορεί να αισθάνεται χαρούμενος, εγώ όμως, καθόλου»!

Πηγή: loutraki365.gr