Αρχική Eπικαιρότητα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 26/11-2/12… ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 26/11-2/12… ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Κατερίνα Καράμπελα

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Υπερβολές ναι μεν ..αλλά..

ΚΡΙΟΣ.  Στην αρχή της εβδομάδος θα έχετε έντονα την τάση να εξωτερικεύεστε. Θέλετε να διαδώσετε τις ιδέες σας να «αγορεύσετε», επίσης σας γίνετε επιτακτική ανάγκη να διδαχτείτε και να διδάσκεστε. Δεν θα αποφύγετε όμως την κριτική διάθεση και τις διαφωνίες. Όλο αυτό θα σας κουράσει. Όμως είναι μια εβδομάδα που θα υπάρχει έμπνευση και δημιουργία, εκφράστε τις πεποιθήσεις σας, αξιοποιείστε τις γνώσεις σας. Αν δεν υπερβάλετε στον τρόπο που επικοινωνείτε θα καταφέρετε να οδηγήσετε τις συζητήσεις εκεί που θέλετε. Εσείς που γεννηθήκατε στο τέλος του ζωδίου μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα, γιατί μια σχέση ή μία μυστική συμφωνία μπορεί να διαλυθεί.

ΤΑΥΡΟΣ.  Το βάρος θα πέσει στα οικονομικά σας. Συζητήσεις για συνεργασίες με οικονομική χροιά, γραφειοκρατικά θέματα και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να λύσετε κάποιες υποθέσεις που χρονίζουν. Θέλει προσοχή σε πληροφορίες που δίνονται γιατί μπορεί να μην έχουν απαραίτητα ισχύ. Κάθε μυστική συμφωνία πρέπει να διερευνηθεί και είναι καλό το διάστημα για έρευνα. Ίσως να έχετε μια απότομη έκφραση από ομάδες ανθρώπων που μέχρι τώρα συμπορεύεστε ή εσείς να ξανά σκεφτείτε  αν πρέπει να τους αποκαλύψετε όλοι την αλήθεια. Όπως φαίνετε όμως σας στηρίζουν στο κάθε εγχείρημα. Είναι μια μεταβατική περίοδο συλλέξτε πληροφορίες και αποφασίστε λίγο αργότερα. Εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να έχετε εμπόδια την καθημερινότητα στο τέλος της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Δεν είστε μόνοι. Θα ευεργετηθείτε από σύντροφο ή συνεργάτες. Έχετε πολλά θέματα με σχέσεις και συνεργασίες που σας απασχολούν και επικεντρώνεστε σε αυτά. Εσείς προσπαθείτε να επικοινωνήσετε αλλά φτάνετε στο συμπέρασμα ότι οι άλλοι επαναλαμβάνονται χωρίς να οδηγεί αυτό πουθενά. Μήπως και εσείς υπερβάλετε; Δεν είναι η ώρα ακόμα να αποφασίσετε με ποιους θα συνεργαστείτε, συλλέξτε πληροφορίες. Στην αρχή της εβδομάδας οι στόχοι σας δεν θα βρίσκουν ανταπόκριση ή θα δεχτούν μια επίθεση, όμως την ίδια στιγμή εσείς έχετε στήριγμα από μεγαλύτερα άτομα ή από την ίδια την φήμη σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχετε συναισθηματικές «αναταράξεις».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Θα θέλατε η δουλειά σας να γίνει το επίκεντρο στην καθημερινότητα σας. Αλλά ακόμα και αν δεν είχατε αυτό στο μυαλό σας, όλο αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν εργασιακά θέματα. Ένας τομέας όμως που θα σας απασχολήσει εξίσου είναι θέματα υγείας αν όχι δικά σας, κοντινών σας ανθρώπων. Η συνεννόηση στο χώρο εργασίας θα είναι λίγο δύσκολη γιατί θα υπάρχει υπερβολή και σε κάποιες περιπτώσεις ασυνεννοησία. Ευτυχώς θα έχετε στα μέσα της εβδομάδας την στήριξη από συνεργάτες ή σύντροφο. Μέσα στο Σαββατοκύριακο αυτοί που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, μπορεί να έχετε κάποιες κόντρες με την οικογένεια για τους στόχους σας ή τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Όλο αυτό το διάστημα όμως σας δίνει την άνεση να έχετε θετικές εξελίξεις και σε εργασία και σε υγεία.

ΛΕΩΝ.  Κάτι σημαντικό φαίνετε στο προσκήνιο. Μεγάλα δημιουργικά σχέδια και έντονη επικοινωνία. Τώρα για αρχή θα σας έλεγα να αποφύγετε τις υπερβολές και τις ρητορικές εξάρσεις, βεβαίως και έχετε την τάση να επεκταθείτε και γιατί όχι; Όμως μην φλερτάρετε άσκοπα και μην υπερβάλετε στην μετάδοση των σχεδίων σας. Θα έχετε την άνεση αυτή την περίοδο να εξετάσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, αλλά αν δεν έχετε κατασταλάξει ακόμα μην τα ανακοινώσετε. Θα έχετε μια οικονομική ενίσχυση ή την εύνοια από ένα πρόσωπο στον εργασιακό χώρο αλλά μάλλον θα είναι κρυφή. Έχετε την τάση αυτό το διάστημα να γίνεστε πολύ εξωστρεφείς, δεν είναι κακό είναι κάτι που σας εκφράζει, προβάλετε τον εαυτό σας. Θέλει προσοχή να μην υπερβάλετε στα λεγόμενα σας. Εσείς που γεννηθήκατε στο τέλος του ζωδίου μπορεί να έχετε κόντρες από φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Επίκεντρο η οικογένεια. Μεγαλεπήβολα σχέδια και διάθεση επέκτασης στον χώρο του σπιτιού. Πολύ πιθανόν να ανατρέξετε σε παλιότερες συζητήσεις και να δείτε ότι ακόμα δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα θέματα που σας απασχολούσαν. Χρειάζεται μια πιο δυναμική αντιμετώπιση από μέρους σας, όχι βέβαια ότι αυτό δεν θα φέρει κόντρες και ρίξεις. Όμως είναι ευκαιρία να αναδυθούν τα «κακός κείμενα» για να προχωρήσετε μπροστά. Στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να ενημερωθείτε σε ότι νομικά θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια. Όλα αυτά θα γίνουν με μια δόση υπερβολής, όμως τα αποτελέσματα δεν θα σας αποθαρρύνουν. Θα πάρετε βοήθεια ώστε να σταθεροποιήσετε καταστάσεις από σύντροφο ή συνεργάτες και γενικά από τους άλλους. Οικονομικές ανατροπές θα έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου.

ΖΥΓΟΣ.  Επικοινωνία, μετακινήσεις και διάθεση για μάθηση. Όλα αυτά στον υπέρτατο βαθμό. Είναι ευκαιρία να εμπεδώσετε γνώσεις από παλιότερες μελέτες, και να «αξιοποιήσετε» ανθρώπους από το κοντινό σας περιβάλλον. Δικαιώνεστε σε πολλαπλό επίπεδο σύμφωνα με πληροφορίες που παίρνετε από τον περίγυρο. Μια κόντρα μπορεί να έχετε στο εργασιακό περιβάλλον ή στην καθημερινότητα και ο λόγος είναι ότι έχετε τη τάση αυτό το διάστημα να νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα. Στον μέσον της εβδομάδας μπορεί να έχετε μια επιτυχία σε εξετάσεις ή θα βρίσκεστε σε συνεχείς μετακινήσεις και επικοινωνία. Άνθρωποι που θα σας εκτιμούν θα βρίσκονται γύρω σας, δεν θα λείψουν και τα φλερτ.   Ενώ ο Ερμής και ο Δίας έχουν την τάση να σας φέρνουν ευχάριστα νέα, στις 26/11 πρέπει να προσέχετε την υγεία σας και τις μετακινήσεις επίσης μπορεί να ακούσετε κάτι που δεν θα σας αρέσει. Προσοχή στο τέλος της εβδομάδας ρίξεις με συνεργάτες ή συντρόφους (Γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Υλιστικός και ηθικός προσανατολισμός. Θέλετε να επεκταθείτε να βρείτε καινούργιους οικονομικούς πόρους. Έχετε εύνοια αρκεί να μην χάσετε τις ευκαιρίες λόγω υπερβολής. Επικεντρώνεστε λοιπόν στα υλικά αγαθά (οικονομικά), ο τρόπος που θα λειτουργήσετε όμως είναι καθοριστικός όλο αυτό το διάστημα εάν λειτουργήσετε απερίσκεπτα θα έχετε κόντρες από το περιβάλλον σας. Εκτός από την οικονομική εξάπλωση θα έχετε και την τάση να χειριστείτε και το σεξουαλικό κομμάτι υπερβολικά την περίοδο αυτή, λίγη ευαισθησία δεν βλάπτει. Επίσης το περιβάλλον σας βοηθά να σταθεροποιήσετε σχέδια που έχουν να κάνουν με δημιουργία ή διάφορες εκδηλώσεις. Συζητήσεις για οικονομικά και ηθικά θέματα  θα πάρουν μια τροπή διαφορετική, δεν θα αποφύγετε τις υπερβολές και τις υπέρ εκτιμήσεις. Στο τέλος της εβδομάδος μπορεί μια σχέση κρυφή να ψυχρανθεί ή να διαλυθεί, αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί 20-22/11.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Αισιοδοξία και υπερβολή είναι αυτό που θα υπέρ ισχύσει αυτή την εβδομάδα. Πραγματικά δεν θα μπορεί κανείς να σας βάλει σε μία μέση οδό, (και για πιο λόγο άλλωστε). Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε την δυνατότητα να γίνεστε υπέρμετρά επικοινωνιακοί χωρίς να καταλαβαίνετε την υπερβολή που θα έχει ο λόγος σας. Εκεί ακριβώς θα έχετε μια κόντρα από τους δικούς σας ανθρώπους (οικογένεια). Παρόλα αυτά συνεχίζεται η ηθική συμπαράσταση από τους οικείους αν και με μια δόση κριτικής εξακολουθούν και σας στηρίζουν. Μάλλον θα θελήσετε για άλλη μια φορά να φτάσετε στην γνώση χωρίς να περάσετε τα ενδιάμεσα στάδια. Πολλές φορές θα πιάνετε τον εαυτό σας να επαναλαμβάνετε και να υπερβάλει. Όμως είστε στο επίκεντρο και η ρητορική σας γίνετε αποδεκτή. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου κρατήστε μια πιο ήπια στάση γιατί μπορεί να υπάρξουν ρίξεις με ομάδες που έχετε συμφέροντα οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Κρυφές επικοινωνίες και φοβίες που μεγεθύνονται. Μερικές φορές η εσωστρέφεια βοηθά στο να βρεθούν λύσεις, αρκεί να είναι παραγωγικός ο χρόνος που θα αφιερώσετε στον εαυτό σας. Το να κλωθογυρίζετε σε καταστάσεις που σας δημιουργούν ενοχές δεν βοηθά. Κάποιο κουτσομπολιό ή ένα δυσάρεστο νέο στην αρχή της εβδομάδος θα σας στενοχωρήσει. Έχετε την δυνατότητα να προσφέρετε στους άλλους ανθρώπους με κάθε τρόπο είτε με την συμπαράσταση είτε σε πρακτικά θέματα. Ο ορθολογισμός έχει χαθεί για λίγο από εσάς του πρώτου δεκαήμερου, μην κάνετε αποκαλύψεις γιατί θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Μπορεί να έχετε πρακτική βοήθεια από το περιβάλλον σας. Ενώ στις 28/11 θα είναι δύσκολη κάθε είδους συνεννόηση και ειδικά οι κρυφές επικοινωνίες. Ασχοληθείτε με πνευματικά θέματα.  Εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος του ζωδίου, μάλλον η οικογένεια θα αντιδράσει με επιλογές σας στον επαγγελματικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Κάθε είδους ενασχόληση με τα κοινά σας ευνοείται, κάποιοι θα σας θεωρήσουν υπερβολικούς και υπερφίαλους με τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, όμως κατά την γνώμη μου δίνετε το στίγμα σας. Κατοχυρώνετε μια θέση στην ομάδα που τώρα σας θεωρούν απρόσεκτο στον χειρισμό του λόγου αλλά αργότερα (γιατί ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος) θα βρείτε υποστηρικτές. Γίνεστε ένθερμοι υποστηρικτές μιας ιδέας, αλλά ο τρόπος που αυτή την εβδομάδα εκφράζεστε θα σας αναγκάσει να ανακαλέσετε για αυτό να είστε προσεκτικοί. Αρχίζετε να σκέπτεστε ότι πρέπει να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας, και αυτό γιατί φοβάστε ότι θα υποστείτε τις συνέπειες αν συνεχίζατε με τον ίδιο ρυθμό. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου μπορεί να υποστείτε μια αντίδραση(ή ανατροπή) από το περιβάλλον σας για τον τρόπο που λειτουργείτε σε συναισθηματικό, οικονομικό ή ιδεολογικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ. Το μέλημα σας είναι να φτάσετε εκεί που σας αξίζει. Σας έχουν υποσχεθεί πολλά και αισθάνεστε αισιόδοξοι ότι τελικά θα φτάσετε στον στόχος σας. Έχετε αντιπάλους όμως και έτσι θα βρίσκεστε σε συνεχή ετοιμότητα για να τους αντιμετωπίσετε. Θα σας πρότεινα να μην ακούτε μόνο τις σειρήνες, αλλά να περιμένετε αργότερα να δείτε και στην πράξη αν όλα αυτά αληθεύουν. Πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι σας μεταδίδετε από προϊσταμένους ή ανθρώπους με κύρος και εξουσία γιατί υπάρχει περίπτωση να παρανοήσετε και να εκτεθείτε. Σίγουρα έχετε προοπτικές αλλά αυτή την εβδομάδα δεν μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα, είναι μια περίοδο έρευνας και μελέτης. Για εσάς των τελευταίων ημερών υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να σας απασχολήσει, όπως είναι τα οικονομικά, ίσως έχετε έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει ή μία συναισθηματική ανατροπή.