Αρχική Ν. Κορινθίας Ο Γιώργος Στάμου εξελέγη νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων

Ο Γιώργος Στάμου εξελέγη νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων

Εξελέγη, κατά τη χθεσινή (23 Νοεμβρίου 2018) συνεδρίαση, ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακιωτών, μετά από την παραίτηση του Παναγιώτη Πέτρου.

Μετά από συνεδρίαση 20 περίπου, λεπτών, αφού ξεκίνησε στις 5:55 μ.μ. και ολοκληρώθηκε στις 6:18 μ.μ., νέος Πρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Στάμου, από την Παράταξη του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη.

Αναλυτικότερα, η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 5:55 μ.μ. της 23ης Νοεμβρίου 2018, με το Δήμαρχο, Γιώργο Γκιώνη να προτείνει ως υποψήφιο πρόεδρο τον Γιώργο Στάμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, νωρίτερα σήμερα, ο Γιώργος Στάμου είχε παραιτηθεί από τον Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου, προκειμένου να μην υπάρξει κώλυμα…

Παροδικά ωστόσο, προέκυψε κώλυμα στη διαδικασία, λόγω των απουσιών των Δημοτικών Συμβούλων Μιχάλη Θυμή και Κώστα Παντελέου, οι οποίοι, αν και είχαν δηλωθεί ως παρόντες, απουσίαζαν. Έτσι, η διαδικασία καθυστέρησε για πέντε περίπου λεπτά και μετά από την έλευση των δυο απόντων, συνεχίστηκε.

Η πρώτη ψηφοφορία, η οποία ήταν ανοιχτή, απέβη άκαρπη, αφού υπέρ της (μοναδικής) υποψηφιότητας του Γιώργου Στάμου ψήφισαν μόνο οι 12 Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής, ενώ για την εκλογή του νέου προέδρου, απαιτούνταν ενισχυμένη πλειοψηφία.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η μυστική ψηφοφορία, κατά την οποία με ψήφους 15 υπέρ και 6 κατά, ο Γιώργος Στάμου εξελέγη νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πηγή: loutraki365.gr