Αρχική Ν. Αχαΐας Απίστευτη αποκάλυψη – Για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό έγινε το μαχαίρωμα...

Απίστευτη αποκάλυψη – Για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό έγινε το μαχαίρωμα στο σχολείο στην Πάτρα!

Οι δύο ανήλικοι συζητούσαν το προαύλιο του 1ου λυκείου της Πάτρας όταν ξαφνικά πιάστηκαν στα χέρια. Καθηγητές και συμμαθητές τους έσπευσαν να τους χωρίσουν και όταν ο 16χρονος απομακρύνθηκε και γύρισε την πλάτη του στον 15χρονο τότε ο μικρότερος έβγαλε έναν σουγιά και τον χτυπησε την ωμοπλάτη.

Ο νεαρός έπεσε στο έδαφος και είχε γεμίσει αίματα,. Ευτυχώς το τραύμα ήταν επιφανειακό καθώς η λεπίδα είχε σταματήσει σε κόκκαλο. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και παραμένει νοσηλευομενος. Από θαύμα δεν συνέβη κάτι χειρότερο.

Ο 15χρονος συνελήθφη από αστυνομικούς. Θα οδηγηθεί σε εισαγγελέα ανηλίκων για τα περαιτέρω. Το γεγονος αναστάτωσε την σχολική κοινότητα. Συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια μαθητών λυκείου που εκείνη την στιγμή βρίσκονταν στο προαύλιο. Άμεση ήταν και η παρέμβαση της σχολικής κοινότητας και της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 15χρονος είναι οπαδός ομάδας και προ ημερών έδειχνε στον φίλο του τον σουγιά! “Με αυτόν θα καθαρίσω τους βάζελους” είχε αναφέρει. Σήμερα ήταν η συνέχεια… της κουβέντας και φθάσαμε εκεί που φθάσαμε!

Πηγή: tempo24.news