Αρχική Eπικαιρότητα Το χαστούκι της στοίχισε τη ζωή – Ασύλληπτη τραγωδία μετά από ερωτικό...

Το χαστούκι της στοίχισε τη ζωή – Ασύλληπτη τραγωδία μετά από ερωτικό ραντεβού σε ξενοδοχείο!

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 44χρονης συντρόφου του, κατηγορείται 47χρονος που συνελήφθη χθες (22-11-2018) από αστυνομικούς και κρατείται για να απολογηθεί! Η υπόθεση ξεκινάει από τα μέσα καλοκαιριού οπότε και η 44χρονη φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά από χτύπημα του συντρόφου της, έπεσε σε κώμα και παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών κατέληξε στις 29 Οκτωβρίου! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινηθεί σε βάρος του 47χρονου Ροδίτη η ποινική διαδικασία και να συλληφθεί χθες το μεσημέρι με ένταλμα που εκδόθηκε από την ανακρίτρια Ρόδου.

Ο 47χρονος που αρνείται τα όσα του καταλογίζονται κρατείται προκειμένου να δώσει αναλυτικά εξηγήσεις. Στην ίδια υπόθεση ερευνάται η εμπλοκή και άλλων τριών ατόμων, δύο ανδρών ηλικίας 34 και 33 ετών και μίας 23χρονης γυναίκας.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί, η «αντίστροφη μέτρηση» άρχισε πέντε λεπτά πριν από τις δέκα το βράδυ στις 4 Ιουλίου 2018 οπότε και ο 34χρονος κάλεσε το ΕΚΑΒ ζητώντας ένα ασθενοφόρο για να παραλάβει την 44χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο της Ρόδου, καθώς ήταν τραυματισμένη. Μόλις γνωστοποιήθηκε από τον αρμόδιο του ΕΚΑΒ στον 34χρονο ότι θα ειδοποιηθεί η αστυνομία εκείνος έδωσε τη συσκευή του τηλεφώνου στην 23χρονη η οποία και ανέλαβε να κάνει τη συνεννόηση, ενώ περίμενε και την άφιξη του ασθενοφόρου.

Όταν η 44χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα στο ρινικό οστό και ήταν σε κωματώδη κατάσταση! Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της η 44χρονη μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Κρήτης όπου και νοσηλεύτηκε σε νευροχειρουργική κλινική. Εκεί, παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών η υγεία της δεν είχε καμία βελτίωση και στις 27 Οκτωβρίου 2018, επέστρεψε στο νοσοκομείο της Ρόδου.  Στις 12 το μεσημέρι στις 29 Οκτωβρίου η άτυχη 44χρονη απεβίωσε εξαιτίας οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης

Μετά τη δραματική κατάληξη, οι αστυνομικοί άρχισαν να «ψάχνουν» την υπόθεση, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες τραυματισμού της 44χρονης. Από τη διερεύνηση που έγινε διαπιστώθηκε πως το βράδυ της 4ης Ιουλίου από τις 10 παρά είκοσι έως και τη μεταφορά της κοπέλας από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ρόδου, υπήρξε κινητικότητα από τον 47χρονο φίλο της, τον 34χρονο και τον 33χρονο, την 23χρονη και ένα ακόμα άτομο (άνδρα), από και προς το σπίτι της 44χρονης.

Από την προανάκριση δε προέκυψε πως όλα άρχισαν δύο ημέρες νωρίτερα, στις 2 Ιουλίου 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος φέρεται να έβρισκε «πελάτες» στη 44χρονη προκειμένου εκείνη να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί τους έναντι αμοιβής. Έτσι και το βράδυ της Δευτέρας 2 Ιουλίου, η 44χρονη συνευρέθηκε ερωτικά με άγνωστο άνδρα, ο οποίος στο τέλος της έδωσε το ποσό των 10 ευρώ.

Αυτό φέρεται να αποτέλεσε και την αφορμή για να καβγαδίσει το ζευγάρι. Η 44χρονη θεώρησε ότι τα χρήματα ήταν πολύ λίγα και ακολούθησε έντονη λογομαχία με τον 47χρονο, ο οποίος ήταν και αυτός που είχε κλείσει το ραντεβού. Τότε ο 47χρονος φέρεται να χαστούκισε δυνατά στο πρόσωπο την κοπέλα, με αποτέλεσμα εκείνη να χτυπήσει με το κεφάλι στο πάτωμα του σπιτιού της και να χάσει τις αισθήσεις της!

Δύο ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα βραδινές ώρες της 4ης Ιουλίου, ο 47χρονος ανέφερε το περιστατικό στον 34χρονο και στη συνέχεια βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση η κοπέλα στο σπίτι της οπότε και κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

Η δικογραφία, οι ποινικές διώξεις και η σύλληψη

Όλα αυτά τα στοιχεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, συμπλήρωσαν τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί από το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου και αυτή παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, όπου και ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 47χρονου και στάλθηκε στην ανάκριση.

Η ανακρίτρια Ρόδου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και χθες το μεσημέρι ο 47χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και κρατείται προκειμένου αύριο να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται, ενώ έχει δηλώσει πως δεν είχε πλέον σχέση με την 44χρονη με την οποία είχαν χωρίσει φιλικά.

Πηγή: rodiaki.gr