Αρχική Eπικαιρότητα Ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή έλυσε την σιωπή του

Ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή έλυσε την σιωπή του

Ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό του ταξιτζή μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μαζί σου» και υποστήριξε ότι είναι θύμα παραποιημένων γεγονότων.

«Έχω υποψίες, αλλά ακόμη δεν θέλω να μιλήσω» ανέφερε και πρόσθεσε πως δεν μπορεί να διακρίνει τον σκοπό όλου αυτού του πράγματος που γίνεται.

Όπως είπε, ό,τι βρέθηκε μέσα στην τσάντα του ήταν για ένα ραντεβού που είχε μετά, το οποίο μπορεί να πιστοποιηθεί και από τις επαφές στο κινητό του. Επίσης, σημειώνει ότι κάποιος που είχε σκοπό να προβεί σε βιασμό δεν θα καλούσε διαδικτυακά ένα ταξί.

Στήσανε έναν βιασμό να βγει στα κανάλια, δήλωσε ο Αντώνης Καρκάς, πατέρα του 29χρονου Γιώργου Καρκά που συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου καθώς φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος 24χρονου οδηγού ταξί. Ο πατέρας του Γιώργου Καρκά μίλησε χθες στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και υποστήριξε πως ο γιος του είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, πως προέρχεται από μια δεμένη οικογένεια και πώς από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του γιου του και τον στηρίζει απεριόριστα.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι όταν ο γιος του βρισκόταν στο κρατητήριο μίλησε με τη μητέρα του και της ζήτησε να του φέρει μια φόρμα για έναν συγκρατούμενό του ο οποίος δεν είχε να φορέσει.

Ο κ. Αντώνης Καρκάς είπε επίσης πως τα ερωτικά αντικείμενα ήταν για προσωπική του χρήση και πως δεν μπορεί να είναι στο μυαλό του και στις σκέψεις του. Όσον αφορά το φερόμενο ως θύμα, τον 24χρονο ταξιτζή ο κ. Καρκάς είπε πώς μίλησε με συναδέλφους του ταξιτζήδες οι οποίοι του είπαν πως κανείς δεν τον πιστεύει.

Σύμφωνα με τον κο Καρκά, η όλη υπόθεση αποτελεί ένα πιασάρικο για να κρεμαστεί στα κάγκελα αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη».

Οι καταθέσεις έχουν τόσα κενά, που δεν χρειάζεται να φτιάξουμε κάποια αντιμήνυση. Η ίδια η κατάσταση του κατήγορου είναι μια αντιμήνυση αποτελεσματική».

Τόνισε ο πατέρας του κατηγορούμενου, προσθέτοντας πως η είδηση ήταν κεραυνός εν αιθρία για τους οικείους του, δεδομένου πως όλοι έχουν να πουν για τον εξαίρετο και γεμάτο ευαισθησίες χαρακτήρα του ηθοποιού.

«Δεν αισθανόμαστε καλά σαν οικογένεια. Γιατί στα καλά καθούμενα προέκυψε κάτι που ήταν κεραυνός εν αιθρία.» Είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο κος Καρκάς, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες, η ποιότητα και η ευαισθησία του γιού, του είναι εμφανείς καθώς αν και ευρισκόμενος στα κρατητήρια μερίμνησε να ζητήσει ρούχα για να βοηθήσει τους συγκρατούμενούς του».

To χρονικό

Ολα ξεκίνησαν ο οδηγός ταξί όταν δέχθηκε ειδοποίηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας με την οποία συνεργάζεται για να παραλάβει πελάτη από το κέντρο της Αθήνας με τελικό προορισμό την περιοχή Γκύζη. Ο ενδιαφερόμενος πελάτης επέλεξε τον οδηγό που θα τον μετέφερε στον προορισμό του μέσω της σχετικής δυνατότητας που προσφέρει η εφαρμογή.

Ο οδηγός ταξί στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, δήλωσε πως όταν έφτασε στην περιοχή του Γκύζη όπου έπρεπε να αφήσει τον πελάτη, διαπίστωσε πως τον περίμεναν τρεις άνδρες, που του πρότειναν να συνευρεθεί μαζί τους σεξουαλικά! Ο 24χρονος οδηγός κατέθεσε πως αρνήθηκε και έφυγε αμέσως από το σημείο χωρίς να αφήσει τον πελάτη να βγει από το αυτοκίνητο!

Λίγη ώρα αργότερα ο φερόμενος ως δράστης λιποθύμησε και ο οδηγός τον πήγε στο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Όταν βγήκε ο οδηγός από το αυτοκίνητο αισθάνθηκε αδιαθεσία και οι γιατροί εντόπισαν σημάδια βιασμού. Οταν τον ενημέρωσαν ο οδηγός ταξί σε απόγνωση στράφηκε προς τον άνδρα που ήταν ημιλιπόθυμος και προσπάθησε να του επιτεθεί φωνάζοντας «τι μου έκανες…».

Η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του ανθρώπου που κατηγορείται ότι βίασε οδηγό ταξί στους Αμπελόκηπους. Πρόκειται για τον ΚΑΡΚΑ Γεώργιο του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννημένο στις 28/6/1989 στην Αθήνα. Οπως αποκαλύφθηκε ο φερόμενος ως δράστης είναι ηθοποιός και μάλιστα από τους αναγνωρίσιμους στον χώρο του θεάτρου.

Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς είχε ψεκάσει τον καφέ του οδηγού με roofie . Το Rohypnol, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, στην πραγματικότητα είναι ένα ναρκωτικό το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για να διαπραχθούν σεξουαλικές επιθέσεις, διότι καθιστά το θύμα ανίκανο να αντισταθεί. Οι αστυνομικές Αρχές το αποκαλούν και «ναρκωτικό του βιασμού».