Αρχική Ν. Μεσσηνίας Διευθυντής ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας: “Ήταν ήσυχα παιδιά που δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα”...

Διευθυντής ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας: “Ήταν ήσυχα παιδιά που δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα” (Ηχητικό)

Για την τραγική κατάληξη που είχε η “κοπάνα” τριών 15χρονων αγοριών στην Κυπαρισσία – που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα – μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, στην εκπομπή “Πρωινή Περίπολος” με την Τόνια Μεγρέμη, ο διευθυντής του σχολείου που φοιτούσαν τα παιδιά κ.Δημήτρης Δράκος.

Oι τρεις μαθητές έφυγαν από το 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, με τον έναν εξ αυτών να παίρνει κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του, προκειμένου να πάει βόλτα με τους συμμαθητές του. Λίγο αργότερα ο 15χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί το Ι.Χ με διερχόμενο ημιφορτηγό. Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους και οι τρεις μαθητές.

Σύμφωνα με όσα είπε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, κ. Δράκος, η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που τα παιδιά δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν, ενώ πρόσθεσε:”Ήταν ήσυχα παιδιά. Δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Η συμπεριφορά τους ήταν άψογη. Έχουμε εκπλαγεί από το γεγονός, πως ένα από αυτά τα παιδιά, πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του και ακολούθησε αυτό το τραγικό συμβάν”.

Τέλος ο κ.Δράκος δήλωσε, πως οι συμμαθητές των παιδιών, δέχονται ψυχολογική υποστήριξη, για να μπορέσουν, να διαχειριστούν την τραγική αυτή είδηση του θανάτου των τριών συμμαθητών τους.

Πηγή: drt915.gr