Αρχική Eπικαιρότητα Ακρίτα για Ζακ: «Κιχ μη βγάλετε – Ούτε μαχαίρι κρατούσε, ούτε ουσίες...

Ακρίτα για Ζακ: «Κιχ μη βγάλετε – Ούτε μαχαίρι κρατούσε, ούτε ουσίες είχε πάρει»

Με μία ανάρτησή της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα, μετά τα αποτελέσματα της τοξικολογικής έρευνας, έδωσε την απάντησή της, σε όσους έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα λόγο για τον «ναρκομανή» Ζακ Κωστόπουλο.

«Ο ‘ναρκομανής μαχαιροβγαλτης’ Ζακ ούτε μαχαίρι κρατούσε ούτε ουσίες είχε πάρει, έγραψε στο facebook. Μην πείτε λέξη μερικοί, κιχ μη βγάλετε. Που μας λέγατε ότι υπερασπιζομαστε έναν αθώο άνθρωπο επειδή ήταν λέει… γκει ακτιβιστής. Κιχ όμως. #justiceforZakZackie.» έγραψε η Ελενα Ακρίτα στον τοίχο της. Η συγκεκριμένη ανάρτηση έρχεται μετά από πληθώρα επιθέσεων που δέχθηκε η δημοσιογράφος αμέσως μετά τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, αναφορικά με τη στάση που κράτησε, καταδικάζοντας τις βιαιότητες σε βάρος του από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος όπου εγκλωβίστηκε.

 

Στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες ενώ η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων. Σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.