Αρχική Περ. Πελοποννήσου Τραγικό λάθος Νίκα η ‘αποστασία’ στην παράταξη Τατούλη με … κραδασμούς στην...

Τραγικό λάθος Νίκα η ‘αποστασία’ στην παράταξη Τατούλη με … κραδασμούς στην ΝΔ του Κ.Μητσοτάκη

Πολιτικό λάθος του … ΧΡΙΣΜΕΝΟΥ απο τη Ν.Δ, υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, να ηγηθεί (όπως αποδεικνύει η παρουσία του) της λεγόμενης “γιάφκας” στην Τρίπολη το περασμένο Σάββατο.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν νεοδημοκρατικά στελέχη και κυρίως οι εκλεγμενοι περιφερειακοί Σύμβουλοι με την παράταξη του Τατούλη, προκειμένου να αποφασίσουν δια της…ανεξαρτοποιησής τους, να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Περιφερειάρχη.

Όπως είδαν το φως της δημοσιότητας,ματ στοιχεία που προκύπτουν ειναι πως δεν συντάχθηκαν όλοι με την “αποστασία” , πως δεν δέχθηκαν να ηγηθεί της άτυπης (και μη θεσμικής) ομάδας…ανεξαρτήτων ο Περικλης Μαντάς, ενω αρκετοί δεν ήθελαν να εκτεθούν δια της παρουσίας τους σ´αυτη την συγκέντρωση.

Η μεθόδευση ηταν πέρα για πέρα ατυχής και ηδη χρεώνουν την λανθασμένη στρατηγική στον κ. Νίκα, αφου βιάστηκαν (όσοι συμφώνησαν) να ανακοινώσουν την ανεξαρτοποιησής τους με επιστολές που δίδονταν στην δημοσιότητα με διαφορά ολίγων ωρών η κάθε μια και κάποιοι να δηλώνουν πως δεν ηταν παρόντες …!

Παράλληλα, άλλοι Νεοδημοκράτες Περιφεριακοί Συμβουλοι δήλωναν “πίστη” στην Παράταξη Τατούλη και την εκ νέου παρουσία τους στο ψηφοδέλτιο της “Νεας Πελοποννήσου”.

Ωστόσο η μεθόδευση “Νίκα” προβληματίζει το κόμμα της Νεας Δημοκρατίας, αφου ο Μητσοτάκης δεν συμφωνεί με …αποστασίες, που θυμίζουν δυο συμαντικές περιόδους της Παράταξης (τη μια…ενεργητική και την άλλη…παθητική), ενω κλονίζεται η συνοχή του κόμματος (αντισυσπείρωση) για τον Μεγάλο στόχο, που ειναι η νίκη στις Εθνικές Εκλογές και η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ Κυβέρνηση της Ν.Δ!