Αρχική Ν. Κορινθίας Ημερίδα αντιμετώπισης των προβλημάτων διαπαιδαγώγησης από τον Σύλλογο “Αγκαλιά-ΖΩ” στο Κιάτο

Ημερίδα αντιμετώπισης των προβλημάτων διαπαιδαγώγησης από τον Σύλλογο “Αγκαλιά-ΖΩ” στο Κιάτο

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Κιάτου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεάπολης Κιάτου- Κάτω Διμηνιού “Αγκαλιά-ΖΩ’’ ενημερώνουμε και προσκαλούμε τους γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, σε έναν κύκλο ημερίδων, που θα πραγματοποιήσουμε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, με θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση και πρόληψη προβλημάτων που προκύπτουν κατά τη διαδικασία της διαπαιδαγώγησης και της υγιούς ψυχικής-πνευματικής και σωματικής ανάπτυξης των παιδιών.

Οι συναντήσεις αυτές γίνονται στα πλαίσια της δημιουργίας “Συμβουλευτικής σχολής γονέων” που αποφάσισαν να υλοποιήσουν οι παραπάνω σύλλογοι και είναι δωρεάν για το κοινό. Τα θέματα επιμελούνται ειδικοί επιστήμονες (κυρίως του τόπου μας).

Ξεκινάμε αυτό τον κύκλο συναντήσεων, τη Δευτέρα 3 Δεκέμβρη 18:00-20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου ,με την κοινωνική λειτουργό κυρία Παπαστεφάνου-Πέρρα Γεωργία, που θα μας μιλήσει για τη ‘’Στάση των γονέων στα προβλήματα των εφήβων και τον επαγγελματικό προσανατολισμό’’.

Την επόμενη Δευτέρα 10 Δεκέμβρη 18:00-20:00 (στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου), η παιδίατρος κ. Φωτοπούλου Μαρία θα μας μιλήσει για τα ’’εμβόλια‘

Παρακαλούνται, οι ενδιαφερόμενοι, να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 6977910454, (Άρης Βαφειαδάκης) δεδομένου ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Καλούμε επίσης όσους από τους επιστήμονες του τόπου μας επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή μας την προσπάθεια, να επικοινωνήσουν μαζί μας στο παραπάνω τηλέφωνο.