Αρχική Ν. Κορινθίας Ενημερωτική ημερίδα για τα Open Mall στο Κιάτο

Ενημερωτική ημερίδα για τα Open Mall στο Κιάτο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου σε συνεργασία με τον Δήμο Σικυωνίων διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για το πρόγραμμα ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΑΚΕ) – OPEN MALL, σήμερα Τετάρτη στις 6.00μ.μ. στο Θέατρο του Δημαρχείου.

Διαβάστε ολόκληρη την πρόσκληση:

Πρόσκληση για συμμετοχή σε ενημερωτική ημερίδα προς τους Εμπόρους-μελη που είναι εγκατεστημένοι στην περιοχή παρέμβασης του προγράμματος ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-OPEN MALL.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά από πολύμηνες πιέσεις της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, ο Δήμος Σικυωνίων, έστω και τελευταία στιγμή, αποφάσισε να καταθέσει φάκελο για υλοποίηση του προγράμματος:
ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΑΚΕ) – OPEN MALL.

Πρόκειται για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα που χρηματοδοτείται 100% από το ΕΣΠΑ και για το οποίο ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου πάλευε πέντε χρόνια τώρα. Υλοποιείται με την συνεργασία Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου.

Σκοπό έχει την ενίσχυση και την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας και την αύξηση της ελκυστικότητας του εμπορικού κέντρου, προσδίδοντας του με τις πιο πάνω παρεμβάσεις μια σύγχρονη όψη ενός Ανοικτού MALL.

Για την υλοποίηση του έργου απαιτείται η έγγραφη συμμετοχή των εμπορικών επιχειρήσεων που είναι εγκατεστημένες στην περιοχή παρέμβασης. Για την ολοκληρωμένη ενημέρωση των συναδέλφων εμπόρων ο Δήμος Σικυωνίων και ο Εμπορικός Συλλογος Κιάτου , διοργανώνουν ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 στις 6:00 μ.μ., στο Θέατρο του Δημαρχείου.

Θα γίνει πλήρης παρουσίαση των παρεμβάσεων που θα υλοποιηθούν.

Θα γίνει σαφής περιγραφή των αρμοδιοτήτων και των υποχρεώσεων του κάθε συμμετέχοντα.

Τέλος θα γίνει η συγκέντρωση των δηλώσεων συμμετοχής των συναδέλφων στο πρόγραμμα.

Για τους παραπάνω λόγους η παρουσία σας είναι αναγκαία.

Παρακαλείστε να έχετε μαζί σας την σφραγίδα της επιχείρησης σας, καθώς και να γνωρίζετε τον κύριο Κωδικό Αντικειμένου Δραστηριότητας (ΚΑΔ, θα σας τον πει ο λογιστής σας).

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να αλλάξει την όψη του Εμπορικού Κέντρου της πόλης μας και να το μετατρέψει σε ένα σύγχρονο εμπορικό κέντρο, ελκυστικό για τους καταναλωτές και ανταγωνιστικό με όλα τα ανοικτά και κλειστά εμπορικά κέντρα.

Πρέπει όλοι να το δούμε ως την χρυσή ευκαιρία για ανάκαμψη της περιοχής μας και ως βατήρα για εμπορική και εν γένει επιχειρηματική ανάπτυξη.

Ως μια τελευταία ευκαιρία για να παραμείνει το Κιάτο στον “χάρτη” και να διεκδικήσει την θέση που του ανήκει, ως το μοναδικό εμπορικό κέντρο της κεντροδυτικής Κορινθίας και το πιο αξιόλογο και ελκυστικό σε όλο τον νομό.