Αρχική Ν. Κορινθίας Γιορτή Handball για τους μικρούς μαθητές στο Λουτράκι

Γιορτή Handball για τους μικρούς μαθητές στο Λουτράκι

Μια διαφορετική αθλητική γιορτή θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 10:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου Γ. Γαλανόπουλος. Πρόκειται για τη Γιορτή Χάντμπολ που διοργανώνει η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος(Ο.Χ.Ε) σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και το γραφείο Φυσικής Αγωγής Κορίνθιας. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος ΒΕ ACTIVE, το οποίο εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και σκοπό έχει να δραστηριοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή μαθητών και μαθητριών της Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης από τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε διαμορφωμένα γήπεδα εντός του κλειστού Γυμναστηρίου.

Όλοι μαζί μαθητές, γονείς, δάσκαλοι και η τοπική κοινωνία θα στείλουν το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας μέσα από το χάντμπολ και το πρόγραμμα ΒΕ ACTIVE.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κος Χαντζηκωνσταντίνου Κων/νος και υπεύθυνος από πλευράς της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής κος Κώστας Κότσιρας.

Πηγή: loutraki365.gr