Αρχική Ν. Κορινθίας Πνευματικός σε Μουρούτσο: “Χορηγείτε τις ομάδες για ψηφοθηρία και μετά τις παρατάτε”...

Πνευματικός σε Μουρούτσο: “Χορηγείτε τις ομάδες για ψηφοθηρία και μετά τις παρατάτε” (Βίντεο)

Σε ένα γενικότερο κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε το χθεσινό (19/11/18) Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων.

Όταν τέθηκε στην συνεδρίαση το θέμα της επιχορήγησης των ομάδων από τον Δήμο Κορινθίων, αναφορά έγινε και στο όνομα του κ. Μουρούτσου ο οποίος να θυμίσουμε ότι είναι είναι μέγας χορηγός της ΠΑΣ Κόρινθος.

Ο κ. Μουρούτσος στην τοποθέτησή του ανέφερε ότι θεώρησε επί προσωπικού την συσχέτιση των επιχειρήσεών του με θέματα του Δήμου. Τόνισε μάλιστα ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει με χρηματικά ποσά αρκετές ομάδες και σωματεία, φέρνοντας ως παράδειγμα την χρηματοδότηση στην ομάδα του Αγιονορίου όταν βρισκόταν στο πλευρό του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι η επιχορήγηση της συγκεκριμένης ομάδας συνετέλεσε στο να βγει Δήμαρχος ο Αλέξανδρος Πνευματικός, καθώς όπως δήλωσε “εκείνη την χρονιά πήραμε το πρωτάθλημα και τις εκλογές”.

Και επειδή μάλλον ο κ. Μουρούτσος έχει κοντή μνήμη, ήρθε ο Δήμαρχος να του υπενθυμίσει ότι παρά την βοήθεια στην οποία αναφέρεται ο κ. Μουρούτσος, η συγκεκριμένη ομάδα αν και ανέβηκε στην Β’ κατηγορία, δεν κατάφερε να παίξει ποτέ, καθώς ο κ. Μουρούτσος είχε “κλείσει την πόρτα του” στην ομάδα λίγο καιρό αργότερα και αφού είχε πετύχει τον στόχο του. Κλείνοντας, ο Δήμαρχος τόνισε ότι το ίδιο θα συμβεί πιθανότατα και με τις ομάδες τις οποίες στηρίζει τώρα ο κ. Μουρούτσος, καθώς η στήριξη αυτή έχει έναν ψηφοθηρικό χαρακτήρα.