Αρχική Ν. Αργολίδος Συνάντηση Λεβέντη, Σαραβάκου στο Άργος με τον πρόεδρο και τον ταμία των...

Συνάντηση Λεβέντη, Σαραβάκου στο Άργος με τον πρόεδρο και τον ταμία των Ιερέων Ελλάδος

Συνάντηση είχαν, το πρωί του Σαββάτου 17 Νοεμβρίου 2018, στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου στο Άργος
ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Σαραβάκος με τον πρόεδρο του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος (ΙΣΚΕ) π. Γεώργιο Σελλή και τον ταμία του ΙΣΚΕ και πρόεδρο του ΙΣΚ Αργολίδας π. Μιχαήλ Μετζάκη.

Λεβέντης και Σαραβάκος δήλωσαν τη στήριξή τους στις θέσεις των συνδέσμων των κληρικών σχετικά με τη συμφωνία του Αρχιεπισκόπου με τον Πρωθυπουργό.

Όπως τόνισε ο επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Πελοποννήσου Δ. Σαραβάκος μετά τη συνάντηση:

«Να μην ξεχνάμε ότι από την Πελοπόννησο ξεκίνησε η Επανάσταση και αυτοί που πολέμησαν το 1821 δημιούργησαν ένα ελληνορθόδοξο Κράτος. Με την πρόσφατη συμφωνία, η επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος παύει να έχει τον πρωταρχικό ρόλο και μπαίνει σε ίση μοίρα με δόγματα και αιρέσεις. Η πίστη είναι το πρωτεύον και η Εκκλησία της Ελλάδος είναι η επίσημη Εκκλησία του Κράτους».

Και ο κ. Σαραβάκος συνέχισε: «Δεν θα επιτρέψουμε να απολέσει το κύρος της. Σεβόμαστε αυτούς που πιστεύουν κάτι διαφορετικό αλλά δεν μπορούν να κυβερνούν και τη χώρα οι θρησκευτικές μειοψηφίες».

Μετά τη συνάντησή τους με τους εκπροσώπους των κληρικών, Λεβέντης και Σαραβάκος περπάτησαν στους δρόμους και την αγορά του Άργους και είχαν συζητήσεις με πολλούς πολίτες για θέματα που αφορούν την Ελλάδα αλλά και την Περιφέρεια Πελοποννήσου ειδικότερα.

Ως γνωστόν, η Ένωση Κεντρώων και ο Βασίλης Λεβέντης έχουν δηλώσει τη στήριξή τους στον Δημήτρη Σαραβάκο
για τη θέση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.