Αρχική Ν. Κορινθίας Συνάντηση Ομοσπονδίας Οικιστών με Δήμαρχο Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Δ.Σ Αγ. Θεοδώρων

Συνάντηση Ομοσπονδίας Οικιστών με Δήμαρχο Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Δ.Σ Αγ. Θεοδώρων

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου το πρωί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Συλλόγων οικιστών Αγίων Θεοδώρων, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων κύριο Γιώργο Γκιώνη, τον Αντιδήμαρχο κο Σπύρο Ράτη, και τον Πρόεδρο του Δ.Σ κο Αρη Κωσταντή. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό κατάστημα Αγίων Θεοδώρων.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ηταν τα εξής :

– Η προσωρινή διαμονή – φιλοξενία των προσφύγων στο τόπο μας και η τήρηση των προβλεπόμενων.
– Oι ενέργειες της Δημοτικής αρχής για την απρόσκοπτη υδροδότηση της περιοχής.
– H ολοκλήρωση συγκεκριμένων έργων πυρασφάλειας ,οι αγροτικοί δρόμοι ,ο ηλεκτροφωτισμός, η ασφαλτόστρωση, η διευκόλυνση των κατοίκων Αγ. Θεοδώρων όσο αφορά την κατάθεση δικαιολογητικών για το κτηματολόγιο ,καθως και η λειτουργία πολιτιστικού κέντρο που κρίνεται αναγκάια στην πόλη.
– Επίσης συζητήθηκε η αμεση αξιοποίηση του σταθμού ΟΣΕ, θέματα για τον βιολογικό ,για το αλιευτικό καταφύγιο ,για τον οικισμό Γλυκιά ζωή και τα έργα που πρέπει να ολοκληρωθούν καθώς και η πλήρη αποζημίωση των πυρόπληκτων από το κράτος, κ.α.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεσα σε εποικοδομητικό κλίμα και διάθεση συνεργασίας, γεγονός που αναδεικνύει την πρόθεση για την υλοποίηση πολλών αιτημάτων από πλευρά της Δημοτικής αρχής.

Πηγή: atnews.gr