Αρχική Περ. Πελοποννήσου Γ. Μπουντρούκας: “Η Πελοπόννησος χρειάζεται αναπτυξιακό σχέδιο” (Βίντεο)

Γ. Μπουντρούκας: “Η Πελοπόννησος χρειάζεται αναπτυξιακό σχέδιο” (Βίντεο)

Στην εκπομπή του Ευθύμιου Κάππου “Η Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ” ήταν καλεσμένος ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Πρόεδρος των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου, Γιάννης Μπουντρούκας.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με τα περιφερειακά ζητήματα της Πελοποννήσου και να θέσει υποψηφιότητα για Περιφερειάρχης, τονίζοντας ότι η Πελοπόννησος χρειάζεται ένα αναπτυξιακό σχέδιο με κοινούς στόχους και όραμα.

Μίλησε για τους στόχους που έχει για την Πελοπόννησο εάν γίνει Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, δίνοντας έμφαση στις δυνατότητες που έχει η Περιφέρεια και στον πλήρη αξιοποίησή τους ώστε να αναδειχθεί και να αναπτυχθεί η Πελοπόννησος. Όλα αυτά θα επιτευχθούν δίνοντας έμφαση στον τουρισμό της Πελοποννήσου, στις επιχειρήσεις αλλά και στον αγροτικό τομέα ο οποίος είναι έντονος στην Περιφέρεια.

Δήλωσε μάλιστα ότι ο ίδιος δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με … ‘κοκορομαχίες’, αλλά σκοπός του είναι να λειτουργήσει ως παράγοντας σύνθεσης και να ασχοληθεί με την κοινωνία, τις οργανώσεις και τους φορείς.