Αρχική Ν. Κορινθίας 40νθημερο μνημόσυνο Μακαρίστης Ασπασίας, μητρός του Μητροπολίτη Κορίνθου

40νθημερο μνημόσυνο Μακαρίστης Ασπασίας, μητρός του Μητροπολίτη Κορίνθου

Το πρωί του Σαββάτου, 17 Νοεμβρίου 2018, και στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, θα τελεσθεί πολυαρχιερατική Θ. Λειτουργία και στη συνέχεια το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο
υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της κεκοιμημένης δούλης του Θεού Ασπασίας Γ. Μάνταλου, μητρός του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου.

Εμείς οι Χριστιανοί γνωρίζομε ότι τίποτε απ᾿ αυτά που φθείρονται και στον κόσμο τούτο θεωρούνται ψευδή επαινούμε· έτσι ούτε περηφάνεια γένους, ούτε ευγένεια αίματος, ούτε λαμπρότητα προγόνων, τίποτε το παροδικό και το πρόσκαιρο είναι άξιο να χρησιμεύσει ως αντικείμενο επαίνου εν μέσω Εκκλησίας και ενώπιον του Εσταυρωμένου Ιησού, ει μη μόνον τις προσευχές εκζητούμε όσων θα εκκλησιαστούν κατ᾿ αυτήν την ημέρα υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της αδελφής μας Ασπασίας, που με την ελπίδα της αναστάσεως αποδήμησε από τον κόσμο αυτό.

Η συμμετοχή των πιστών θα συγκινήσει ιδιαίτερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, αφού αυτοί δεν θα παραλείψουν να ευχηθούν και υπέρ υγείας και παραμυθίας αυτού, των αδελφών του και των λοιπών συγγενών του.

Εκ της Ι. Μητροπόλεως.