Αρχική Ν. Αργολίδος Καμπόσος: “Ελάτε να φτιάξουμε αυτόν τον κόσμο που τόσα χρόνια μας στέρησαν”...

Καμπόσος: “Ελάτε να φτιάξουμε αυτόν τον κόσμο που τόσα χρόνια μας στέρησαν” (Βίντεο)

Στην καθιερωμένη του επικοινωνία με τους πολίτες μέσω της διαδικτυακής του εκπομπής, εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Ο κ. Καμπόσος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τεράστιο πρόβλημα και τις καταστροφικές συνέπειες που αντιμετωπίζουν οι αγρότες εξαιτίας του δάκου.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του, αναφέρει χαρακτηριστικά πως “αυτό που συμβαίνει φέτος στην ελαιοκομική περίοδο “ως τραγωδία βαίνει”.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των παραγωγών τα λάδια είναι πολύ κακή κατάσταση, συνεπεία του δάκου και της μη έγκαιρης δακοκτονίας.

Διαβάζοντας συγκεκριμένο δημοσίευμα, το οποίο έλεγε πως “δεν έγινε σωστά η καταπολέμηση από τα συνεργεία της Περιφέρειας”, αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετώπισε ως δήμος φέτος, κάτι που δε συνέβαινε άλλες χρονιές όπως είπε, φέρνοντας ως παράδειγμα την μεταφορά των μαθητών, τον καθαρισμό των χειμάρρων, την καταπολέμηση των κουνουπιών και του δάκου.

“Καταστράφηκαν περιουσίες από τον δάκο, περίμεναν άνθρωποι να πάρουν χρήματα να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, να δώσουν στα παιδιά τους που σπουδάζουν στα πανεπιστήμια και αυτή τη στιγμή βλέπουν να έχουν καταστραφεί όλα, γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και σε χρόνο που έπρεπε να την κάνουν” τόνισε.

Αναφέρθηκε στο περιοδικό που κυκλοφορεί τώρα τελευταία, το οποίο χαρακτήρισε ως τον απολογισμό του έργου, το οποίο δείχνει την πορεία του δήμου, από που ξεκίνησε, τι έργα έχει κάνει, τι χρήματα έχει διαχειριστεί.

Για να δείτε όλο το έντυπο του Απολογισμού κάντε κλικ ΕΔΩ

Κλείνοντας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο κ. Γιώργο Σαρρή, ο οποίος προσχώρησε στην παράταξη καθώς επίσης αναφέρθηκε και στο νέο μέλος της παράταξης, τον στρατηγό κ. Δημήτρη Τριγώνη.