Αρχική Eπικαιρότητα Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΗ…ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ

Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΗ…ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ

Η μεταπολιτευτική Αριστερά, εχει στείλει κατηγορούμενους η προς διερεύνηση για κατηγορία (μέχρι στιγμής) τέσσερις (4) Πρωθυπουργούς.
Τον Ανδρεα Παπανδρέου, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Παναγιώτη Πικραμένο και τον Κώστα Σημίτη!
Ο αείμνηστος γύρισε βαριά άρρωστος και ο λαός τον έκανε ξανά Πρωθυπουργό.
Οι άλοι τρεις ειναι στην…αναμονή με την “φρέσκια” λάσπη (μέχρι στιγμής) να τους εχει περιλούσει και τον λαό να έχει …τροφή για μάσημα, τούλαχιστον μέχρι να αποξηρανθεί (η λάσπη) και να πέσει απο μόνη της!
Γιατί κανένας δεν πιστεύει πως οι διαδικασίες θα ειναι γρήγορες (όπως θα έπρεπε) για τους τρεις έν ζωή, Πρωθυπουργούς. Δεν υπάρχει “ουδείς Έλλην” που πιστεύει  πως μέχρι τις Εκλογές θα έχει …ξεραθεί η λάσπη.
Ωστόσο, υπάρχουν και οι των…λασπωμένων φίλοι-συνεργάτες που ο καθένας απο την δική του πολιτική παρέα, που ετοιμάζει την εκδικητική τακτική των…αντιποίνων (βλέπε Άδωνη Γεωργιάδη για την περίπτωση Αντώνη Σαμαρά), λέγοντας πως έρχεται η σειρά του Τσίπρα οταν κερδίσουν τις εκλογές. Έτσι χωρις στοιχεία. Μόνο για λάσπωμα.
Με λίγα λόγια, απο δω και πέρα οι Έλληνες θα έχουν στην ημερήσια διάταξη, να συζητούν για τους Πρωθυπουργούς που εκλέγουν πως ειναι …κλέφτες!
Και αφού γίνεται λαϊκό θεμα, για τους καθ´ υποψίαν κλέφτες Πρωθυπουργούς δεν θα ειναι φυσικό να “λασπωθούν”, έτσι για…πλάκα και μερικοί Βουλευτές, κάποιοι Δημαρχοι και Περιφερειάρχες, άντε και αρκετοί δημοσιογραφοι και ΜΜΕ;
Ποιος…ζει, ποιος πεθαίνει οταν θα εχει “ξεραθεί” η λάσπη.
Άλλωστε το ίδιο δεν ειναι συμβεί και το …βρόμικο ’89!
Όλοι θυμούνται τα τεράστια πρωτοσέλιδα των σκανδάλων σε συνεταιρισμούς, σε πολιτικα πρόσωπα, σε Οργανισμούς, σε Δημόσιες επιχειρήσεις κ.λ.π!
Κανένας δεν θυμάται τις σχεδόν παντού αθωωτικές αποφάσεις των Δικαστηρίων. Ξέρετε γιατι δεν τις θυμούνται;
Επειδή ΔΕΝ γράφτηκαν πουθενά. Άλλωστε είχαν περάσει τα χρόνια…!
Όσο για την εκδικητική (ρεβανσιστική) λογική -τύπου Άδωνη- θα θυμίσουμε το τι ειχε πει ο Ανδρέας Παπανδρέου (που ξανάγινε Πρωθυπουργός),όταν του είπαν να στείλουν στο Ειδικό Δικαστήριο τον επίσης αείμνηστο Κώστα Μητσοτάκη.
Είπε, πως οι Πρωθυπουγοί δεν πανε στα Δικαστήρια. Ο λαός τους στέλνει σπίτι τους!
Έκατσαν όλοι “κλαρίνο” και ηρέμησε η χώρα.
Μέχρι που ήρθε η ΠΡΩΤΗ φορά Αριστερά και ξαναβλέπουμε την αποτυχημένη συνταγή να επανέρχεται!
Φυσικά και όλοι πρέπει να ελέγχονται, ακόμη και οι Πρωθυπουργοί.
ΑΜΕΣΑ όμως! Οχι να περιμένουν να …ξεραθεί η λάσπη και να πέσει μόνη της κατόπιν εορτής-Εκλογών!