Αρχική Eπικαιρότητα Διαρρήκτες στο σπίτι της Πωλίνας – Έφυγαν άρον άρον μόλις την είδαν

Διαρρήκτες στο σπίτι της Πωλίνας – Έφυγαν άρον άρον μόλις την είδαν

Μετά την Ελένη Καστάνη που καθαρά από τύχη δεν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους κλέφτες που μπήκαν στο σπίτι της, ήταν η σειρά για την Πωλίνα να περάσει αυτό το μίνι σοκ. Ευτυχώς όμως για εκείνη οι διαρρήκτες έφυγαν όταν την είδαν να φτάνει στο σπίτι της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι δύο διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της Πωλίνας, γνωρίζοντας τις ώρες που λείπει, κάτι που σημαίνει ότι την παρακολουθούσαν μέρες πριν. Δεν διευκρινίζεται αν γνώριζαν ποια είναι, αλλά ήξεραν ότι σε αυτή ανήκει το σπίτι.

Έτσι, μπήκαν να κλέψουν ενόσω έλειπε, με τον έναν να κρατάει τσίλιες. Λίγο μετά την διάρρηξη, η Πωλίνα έφτασε στο σπίτι της από κάτω. Όταν την είδαν, πήραν ό,τι είχαν μαζέψει μέχρι εκείνη τη στιγμή και έφυγαν γρήγορα από τη μπαλκονόπορτα.

Για καλή της τύχη, η Πωλίνα ούτε ήρθε σε επαφή μαζί τους ούτε έχασε πολλά αντικείμενα αξίας. Όπως δήλωσε «Μόνο το κινητό μου έκλεψαν. Δεν έχω λοιπόν τα τηλέφωνα των φίλων μου και κάποια δεδομένα επαγγελματικά, αλλά ελπίζω να «σωθώ», αφού σίγουρα θα τα έχω περασμένα και κάπου αλλού. Όλα καλά, είμαι μια χαρά και συνεχίζουμε».