Αρχική Eπικαιρότητα Αστρολογικές προβλέψεις για αύριο 16/11 από την Κατερίνα Καράμπελα

Αστρολογικές προβλέψεις για αύριο 16/11 από την Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ
Σήμερα έχουμε την ορθή πορεία της Αφροδίτης στο Ζυγό και την είσοδο του Άρη στους Ιχθύς. Θα αναφερθώ σε αυτά τα δύο σημαντικά γεγονότα για το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ Παρασκήνιο με όχι και τόσο καθαρές προθέσεις, κάτι παίζετε πίσω από την πλάτη σας. Μην ξοδεύετε ενέργεια χωρίς λόγο, ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο. Σας δίνετε η δυνατότητα να βρείτε συμμάχους και να ευνοηθείτε από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ Μέχρι τώρα βλέπατε ότι ο «κύκλος» που έχετε είναι λίγο απροσδιόριστος, δηλαδή δεν ξέρετε τι ακριβώς ενστερνίζεστε. Αυτό το διάστημα μπορεί να προκληθούν και κάποιες εντάσεις χωρίς να ξέρετε το αποτέλεσμα. Οι ιδέες σας είναι συγκεχυμένες. Αποφορτιστείτε με το να γίνετε πιο οργανωμένοι, η καθημερινότητα γίνετε πιο εύκολη.

ΔΙΔΥΜΟΙ Γίνεστε πιο ανταγωνιστικοί και δίνετε μάχη για τους στόχους και την καριέρα σας, θέλει προσοχή όμως για την εικόνα που δείχνετε προς τα έξω. Η Αφροδίτη σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε, βρείτε τρόπους για να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας. Γενικά είναι μια περίοδο που τα αισθηματικά σας ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μπαίνετε στην διαδικασία να υπερασπιστείτε τα ιδανικά σας και τις ιδέες σας. Τολμάτε καινούργιες εμπειρίες και θέλετε να μπείτε σε πιο βαθιά πνευματικά θέματα. Οι διευθετήσεις σε σχέση με ακίνητα και οικογενειακά θέματα αρχίζουν και ομαλοποιούνται, ασχοληθείτε με τον οικείο σας χώρο.

ΛΕΩΝ Το πάθος κυριαρχεί, είστε έντονα ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα και πιο πολύ στα οικονομικά και στα ερωτικά. Προσοχή στις διαδικασίες που έχουν σχέση με χρήματα άλλων. Από την άλλη ομαλοποιούνται οι σχέσεις με τον περίγυρο σας, μικρές μετακινήσεις και επικοινωνία ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για διαμάχες με συνεταίρους ή σύντροφο, μέχρι τώρα οι προθέσεις τους ήταν θολές. Επίσης εσείς μπορεί να αρχίσετε να δραστηριοποιήστε σε μία σχέση, μετά από μια επιθετική συμπεριφορά. Κάποια οικονομικά θέματα που τον προηγούμενο καιρό είχαν μείνει πίσω αρχίζουν τώρα και ομαλοποιούνται.

ΖΥΓΟΣ Η καθημερινότητα γίνετε πιο κοπιαστική, έχετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα στον εργασιακό χώρο ή εσείς πρέπει να αγωνιστείτε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Προσοχή στην υγεία σας. Γίνεστε αγαπητοί και η εμφάνιση σας είναι εξαιρετική, η γοητεία που εκπέμπετε αντανακλά στο περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Έντονα ερωτικό αυτό το διάστημα για εσάς, θα υπάρχει η ανάγκη να εκφραστείτε δημιουργικά. Επίσης εάν είστε μεγαλύτεροι θα δείτε τα παιδιά σας να δραστηριοποιούνται, και ίσως να σας αμφισβητήσουν. Οικονομικές ή συναισθηματικές υποθέσεις ξαναέρχονται για να σας θυμίσουν τις απογοητεύσεις που αισθανθήκατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ Θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε για θέματα σπιτιού και οικογενειακά προβλήματα. Προσοχή στις εντάσεις και στα μικροατυχήματα ή σε βλάβες και ανακαινίσεις. Σε όλα θα μπορέσετε να βρείτε λύση αρκεί να μην υπερβάλετε. Φίλοι και ομάδες πχ εταιρίες, σύλλογοι κτλ. σας ευνοούν και σας δίνουν λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Οι εντάσεις με το Άρη στον τρίτο ηλιακό οίκο σας δείχνει ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά μαζί σας είτε είναι συγγενείς, γείτονες κτλ. Κάθε μετακίνηση και επικοινωνία μπορεί να διέπονται από εμπόδια, για αυτό πρέπει να είστε καλά οργανωμένοι. Οι στόχοι και ή καριέρα σας αρχίζει και προχωρά, δεν θα λείπουν τα εμπόδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα βλέπετε ότι η προσπάθεια να οργανώσετε τα οικονομικά σας δεν έχει την απαιτούμενη απόδοση. Τώρα πρέπει να αγωνιστείτε για τα κεκτημένα σας. Εάν δεν χειριστείτε με σύνεση αυτό το διάστημα τα υλικά αγαθά μπορεί να έχετε συγκρούσεις ή απώλειες. Οι ιδέες σας αρχίζουν και υιοθετούνται. Ηθική και πνευματική ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΕΣ Αποκτάτε μια δυναμική, ίσως να γίνετε και λίγο πιο ανυπόμονοι. Πρέπει να έχετε σταθερούς στόχους και να αγωνιστείτε για αυτούς. Το ότι θα έχετε πιο μεγάλη ενεργητικότητα είναι πολύ θετικό, η επιθετικότητα όμως δεν βοηθά. Μεγάλη εκδήλωση των συναισθημάτων. Οικονομικά θέματα τρίτων αρχίζουν και διευθετούνται, καρπώνεστε και εσείς τα οφέλη.