Αρχική Ν. Αρκαδίας Την παραίτησή του από όλα τα επιμελητηριακά αξιώματα ανακοίνωσε ο Μπουντρούκας

Την παραίτησή του από όλα τα επιμελητηριακά αξιώματα ανακοίνωσε ο Μπουντρούκας

Την απόφασή του να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις ερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου 2019 και την παραίτησή του από όλα τα επιμελητηριακά αξιώματα ( Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιμελητηρίων Πελοποννήσου ) ανακοίνωσε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Ιωάννης Μπουντρούκας κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Χίου την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018.

Με αυτό τον τρόπο, δήλωσε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, θέλω να τιμήσω τους θεσμικούς ρόλους που μου εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια οι συνάδελφοί μου.

“Η παραίτησή μου από όλα τα επιμελητηριακά αξιώματα ήταν για μένα μία αυτονόητη πράξη. Είμαι από αυτούς που θέλω να είμαι ξεκάθαρος από την αρχή. Σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιούσα αυτές τις θέσεις ευθύνης για να ανέλθω πολιτικά. Πρέπει επιτέλους αυτοί που ασχολούνται με τα κοινά να έχουν διακριτούς ρόλους και κυρίως να μην έχουν δεύτερες σκέψεις” τόνισε στην ομιλία του ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ιωάννης Μπουντρούκας ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους Προέδρους των Επιμελητηρίων Ελλάδας για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα.

Πηγή: drt915.gr