Αρχική Ν. Κορινθίας Προϋπηρεσία στα στυλό Mont Blanc ο Βασίλης Νανόπουλος (Ηχητικό)

Προϋπηρεσία στα στυλό Mont Blanc ο Βασίλης Νανόπουλος (Ηχητικό)

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στο SUPER FM 104.1 παρενέβη τηλεφωνικά ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Βασίλης Νανόπουλος.

Ο κ. Νανόπουλος δήλωσε ενοχλημένος από τις δηλώσεις του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με τα αναμνηστικά στυλό Mont Blanc προς τους ακαδημαϊκούς ομιλητές της Σχολής Γονέων.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ο ίδιος έφερε την πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο και ενώ ψηφίστηκε ομόφωνα, μετά ακολούθησαν οι αντιρρήσεις, λέγοντας ότι μάλλον δεν είναι ικανοί να αξιολογούν σωστά τα όσα ψηφίζουν.

Με αυτές τις δηλώσεις του Δημάρχου ενοχλήθηκε ο κ. Νανόπουλος, ο οποίος δήλωσε την έντονη αντίρρησή του σε αυτά τα λεγόμενα.

Ωστόσο, στάθηκε μόνο στο γεγονός ότι ενοχλήθηκε αφήνοντας μετέωρο το αν συμφωνεί ή όχι με την απόφαση του Δημάρχου για το συγκεκριμένο δώρο, καθώς σε σχετική ερώτηση από τον κ. Νικολόπουλο, δεν απάντησε ξεκάθαρα.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι και ο ίδιος ο κ. Νανόπουλος, το 2017, φεύγοντας από το Επιμελητήριο έκανε … δώρο στον εαυτό του ένα στυλό ίδιου τύπου (Δείτε εδώ).