Αρχική Eπικαιρότητα Λ.Αυγενάκης: «Εργαλειοποιούν την Συνταγματική Αναθεώρηση για να καλύψουν τα σκάνδαλά τους» (Βίντεο)

Λ.Αυγενάκης: «Εργαλειοποιούν την Συνταγματική Αναθεώρηση για να καλύψουν τα σκάνδαλά τους» (Βίντεο)

«Η ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται στην σκανδαλολογία, με πρωτεργάτη τον κ. Πολάκη που έχει αναλάβει ρόλο αρχιδικαστή, την παροχολογία, με υποσχέσεις για αθρόες προσλήψεις και διορισμούς, καθώς η υπόσχεση δεν κοστίζει τίποτα», τόνισε ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης καλεσμένος στην τηλεόραση του AlphaTVκαι την εκπομπή των Ράνια Τζίμα και Σπύρου Λάμπρου, ενώ υπογράμμισεότι, «Προφανώς η Κυβέρνηση έχει βρει κάποιο ευρώδεντρο με το οποίο θα πληρώσει τις θέσεις που δημιουργεί με τις προσλήψεις που «θα» κάνει».

Βασικά σημεία της συνέντευξης

• Ακόμη ένα σκέλος της στρατηγικής ΣΥΡΙΖΑ, είναι να φτιάξουν το τσαλακωμένο προφίλ του ξεκομμένου από την κοινωνία κ. Τσίπρα, που πια δεν τον χωρούν τα εθνικά μας σύνορα και θέλουν να τον παρουσιάσουν ως ευρωπαίο ηγέτη.

• Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι πρωτοφανές. Τα τελευταία 20 χρόνια πρώτη φορά έχουμε και τόσο συχνά και τόσο σκληρές δηλώσεις ενώσεων δικαστών που αντιδρούν τόσο έντονα και μιλούν για παρεμβάσεις της Κυβέρνησης στο έργο της δικαιοσύνης. Χωρίς προηγούμενο και η στοχοποίηση δικαστών από στελέχη της Κυβέρνησης, όπως ο κ. Πολάκης.

• Αμέσως μετά το πολυπληθές συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, με την συνεπικουρία φίλα προσκείμενων ΜΜΕ προς την Κυβέρνηση, άνοιξε η συζήτηση για το δήθεν μεγαλύτερο σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης, την υπόθεση Novartis, όπου για εβδομάδες πολιτικοί αντίπαλοι της Κυβέρνησης, ακόμα και πρώην πρωθυπουργοί επιχειρήθηκε να διασυρθούν.

• Στο πλαίσιο της υπόθεσης Novartis εντελώς τυχαία εξαιρέθηκαν Υπουργοί Υγείας που ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ και προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Και μετά από λίγες εβδομάδες όλη αυτή η θυελλώδης υπόθεση, αφού δεν αποδείχθηκε τίποτα, ξεφούσκωσε και ξεχάστηκε.

• Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο ευαίσθητος αναφορικά με τα σκάνδαλα, γιατί δεν ασχολείται με τις δηλώσεις Κιτσάκου; Μόλις χθες έλεγε πως όλα αυτά που έκανε ως Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ, μέχρι πρότινος μεγαλοστέλεχος της ΕΛΦΕ, ήταν εις γνώση Δραγασάκη, Φλαμπουράρη, Σταθάκη, Πιτσιόρλα, Τζάκρη.

• Τί έχουν κάνει με την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, με την υπόθεση παραγγελίας αεροπλάνων«σαπάκια», σε ποιο στάδιο ακριβώς βρίσκεται η υπόθεση αυτή σήμερα και πως, αλλά και πόσα χρήματα έχουν απορριφθεί;

• Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι μια κυβέρνηση σκανδάλων, που λειτουργεί με όρους πολιτικής συμμορίας που αποφάσισε μπροστά στην κάλυψη όλων αυτών να εργαλειοποιήσει τη Συνταγματική Αναθεώρηση.