Αρχική Eπικαιρότητα Amber Alert: Βρέθηκε ο 12χρονος Γιώργος Μπούφας από το Ίλιον που αγνοείτο

Amber Alert: Βρέθηκε ο 12χρονος Γιώργος Μπούφας από το Ίλιον που αγνοείτο

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση του 12χρονου Γιώργου Μπούφα για τον οποίο είχε εκδοθεί Amber Alert από το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο μικρός Γιώργος είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Ιλίου Αττικής και μετά από τεράστια κινητοποίηση το Χαμόγελο του Παιδιού ανακοίνωσε ότι ο 12χρονος βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του. Το μικρό αγόρι βρέθηκε να περιφέρεται ξυπόλητο, χωρίς παπούτσια, οριακά εντός του αστικού ιστού, στις 22:00 το βράδυ.

Πώς βρέθηκε ο Γιώργος Μπούφας
Κρίσιμη για τον εντοπισμό του μικρού Γιώργου ήταν η παρατηρητικότητα των πολιτών που ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση του 12χρονου αγοριού μετά την ενεργοποίηση του Amber Alert.

Καθ’ όλη την διάρκεια της αναζήτησης του Γιώργου, ψυχολόγος και παιδίατρος από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» βρίσκονταν στο πλευρό της οικογένειας ενώ η ομάδα έρευνας και διάσωσης «Θανάσης Μακρής» με τα εκπαιδευμένα σκυλιά συμμετείχε στις έρευνες.

Το διάστημα που αγνοούνταν ο Γιώργος Μπούφας, το Χαμόγελο του Παιδιού δέχτηκε πλήθος τηλεφωνημάτων από πολίτες, οι οποίοι θέλησαν να βοηθήσουν στην αναζήτηση του παιδιού.

Ο μικρός Γιώργος Μπούφας εξαφανίστηκε στις 13:00 μεσημέρι της Τρίτης από την περιοχή του Ιλίου. Η κινητοποίηση ήταν τεράστια καθώς πέραν της ηλικίας του, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και κινδύνευε.