Αρχική Eπικαιρότητα Τι είπε ο Κορίνθιος Βουλευτής Παπαχριστόπουλος στον Χρηστίδη – Χαμός στο στούντιο...

Τι είπε ο Κορίνθιος Βουλευτής Παπαχριστόπουλος στον Χρηστίδη – Χαμός στο στούντιο της ΕΡΤ (Βίντεο)

Άγριος καβγάς μεταξύ Παπαχριστόπουλου-Χρηστίδη – «Είστε ένα τίποτα! Για μένα δεν υπάρχετε!» ήταν μερικά από τα λόγια του Κορίνθιου Βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλου στον Παύλο Χρηστίδη.

Της «επόμενης μέρας» τα καμώματα τα βλέπει η προηγούμενη και γελάει.Τη Δευτέρα το βράδυ επί δέκα λεπτά οι καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσιου παρακολουθούσαν τον άγριο καυγά που ξέσπασε ανάμεσα στον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλο Χρηστίδη και τον Βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάση Παπαχριστόπουλου.

Η αναφορά του Παύλου Χρηστίδη στον Πάνο Καμμένο προκάλεσε την αντίδραση του Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων που ζήτησε το λόγο και είπε στον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής «να κοιτάξει στο κόμμα του γιατί οι μισοί είναι προφυλακισμένοι».

Ο Παύλος Χρηστίδης έβγαλε ένα χαρτί και διάβασε στον Θανάση Παπαχριστόπουλο τα κόμματα από τα οποία πέρασε και από το ΠΑΣΟΚ μέχρι να γίνει Βουλευτής ρίχνοντας ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Στο στούντιο όλοι έμειναν άφωνοι και παρακολουθούσαν τα .. “πυρά” που έριχνε ο ένας στον άλλον. Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος θεώρησε προφανώς την επίθεση χτύπημα κάτω από τη ζώνη και άρχισε να επιτίθεται στον κύριο Χρηστίδη.