Αρχική Ν. Κορινθίας Μέσω Facebook ανακοινώνει η Αθηνά Κόρκα την υποψηφιότητά της -“Σπάει” η ΝΔ...

Μέσω Facebook ανακοινώνει η Αθηνά Κόρκα την υποψηφιότητά της -“Σπάει” η ΝΔ στο Βέλο Βόχας

Πολλοί Νεοδημοκράτες υποψήφιοι μαζεύονται εκεί στο Δήμο Βέλου Βόχας και όπως φαίνεται ο μεγάλος κερδισμένος της διάσπασης των ψηφοφόρων θα είναι ο Νίκος Τσίτουρας. Μέσω facebook ανακοινώνει την πρόθεσή της να διεκδικήσει τον Δήμο η Αθηνά Κόρκα Κώνστα.
Δείτε την ανακοίνωσή της :

Σε λίγους μήνες θα κληθούμε να αναδείξουμε τους νέους εκπροσώπους μας στις τοπικές και περιφερειακές μας κοινωνίες και πρόθεσή μου είναι να ενασχοληθώ με τον 1ο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα θα είμαι Υποψήφια Δήμαρχος Βέλου – Βόχας, στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά και ζω.

Είμαι αποφασισμένη να αγωνιστώ, με όπλο την πολυετή επαγγελματική μου εμπειρία καθώς και την σημαντική πολιτική μου σταδιοδρομία, για την λύση μικρών και μεγάλων προβλημάτων του τόπου μας, και το κυριότερο, ώστε να δώσουμε όλοι μαζί μια νέα ώθηση σε ένα δήμο με τόσες δυνατότητες και προοπτικές, όπως ο Δήμος Βέλου – Βόχας.

Αυτή είναι μια προσπάθεια η οποία, με σεβασμό στις υπόλοιπες υποψηφιότητες, ξεπερνά κομματικά χρώματα και πολιτικές πεποιθήσεις, καθώς τα προβλήματα του τόπου είναι προβλήματα όλων μας.

Έχω μάθει να συνεργάζομαι, να ακούω και να δρω αποτελεσματικά, εκπροσωπώντας ως βουλευτής τον τόπο μας, την Κορινθία, αλλά και μέσω της πολυετούς πολιτικής μου διαδρομής. Είμαι πεπεισμένη ότι παρά τις πρόσκαιρες δυσκολίες που μπορεί να υπάρξουν, αξίζει την συμμετοχή της καθεμιάς και του καθενός μας ώστε να αναβαθμίσουμε όλοι μαζί το περιβάλλον που ζούμε, βιοποριζόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Αθηνά