Αρχική Eπικαιρότητα Έβαλαν βόμβα στο σπίτι του αντεισαγγελέα Ντογιάκου στον Βύρωνα

Έβαλαν βόμβα στο σπίτι του αντεισαγγελέα Ντογιάκου στον Βύρωνα

Μέσω ενός τηλεφωνήματος σε διαδικτυακό ενημερωτικό ιστότοπο ενημερώθηκαν οι αρχές για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού έξω από το σπίτι του αντιεισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου.

Άγνωστος ενημέρωσε ότι σε 20 λεπτά θα ακολουθήσει έκρηξη, τονίζοντας επιτακτικά ότι δεν είναι φάρσα. Άμεσα έσπευσε στην περιοχή ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και απέκλεισε την περιοχή κοντά στην οδό Αδραμυτίου στον Βύρωνα.

Άμεσα στην περιοχή έφτασαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που μετά από έρευνες εντόπισαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό. Το χρονικό περιθώριο παρήλθε και η βόμβα δεν εξερράγη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μηχανισμό μέσα σε κατσαρόλα που ήταν τοποθετημένη σε μπαγκαζιέρα μηχανής.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί με τους άνδρες των ΤΕΕΜ να επιχειρούν, κατά πληροφορίες, να απενεργοποιήσουν πλήρως τον μηχανισμό χωρίς να προχωρήσουν σε ελεγχόμενη έκρηξη προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα στη συνέχεια να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στους δράστες διατηρώντας άθικτο τον μηχανισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο των αγνώστων μπήκε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος. Το γεγονός ότι ο μηχανισμός είναι τοποθετημένος σε βόμβα παραπέμπει στην οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» αλλά και στην οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα».