Αρχική Ν. Κορινθίας Αλ. Πνευματικός για στυλό: “Μερικοί δεν έχουν την ικανότητα να αξιολογούν αυτά...

Αλ. Πνευματικός για στυλό: “Μερικοί δεν έχουν την ικανότητα να αξιολογούν αυτά που ψηφίζουν” (Ηχητικό)

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στο SUPER FM 104.1 παρενέβη τηλεφωνικά ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός.

Στην συνέντευξή του αναφέρθηκε στον χαμό της μεγάλη ευεργέτιδας για τον Δήμο Κορινθίων, της Αικατερίνης Κονδύλη, αναφερόμενος στην μεγάλη προσφορά της ίδιας και του συζύγου της στον Δήμο.

Εκτενή αναφορά έκανε στις κατηγορίες που ακούγονται τις τελευταίες μέρες για μία αγορά αναμνηστικών στυλό από τον Δήμο για τους ομιλητές της Σχολής Γονέων ύψους περίπου 7.000 ευρώ με το ΦΠΑ.

Ο Δήμαρχος απάντησε σε όλες αυτές τις κατηγορίες ξεκαθαρίζοντας ότι η απόφαση αυτή είχε περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου και ψηφίστηκε ομόφωνα.

Τα αναμνηστικά αυτά στυλό αποσκοπούν, στο να τιμήσει ο Δήμος τους καταξιωμένους ομιλητές για την προσφορά τους, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν ομιλίες για την Σχολή Γονέων. Μερικοί ωστόσο, θέλοντας να πλήξουν με όποιον τρόπο μπορούν την Δημοτική Αρχή του Πνευματικού, στάθηκαν στο ποσό δηλώνοντας ότι είναι αρκετά υψηλό, ενώ οι ίδιοι το ψήφισαν. Δεν καταλάβαιναν τι ψήφιζαν; Δεν είναι ικανοί να αξιολογήσουν αυτά που ψηφίζουν; Ή περίμεναν ότι ο Δήμος θα τιμήσει όλους τους παρευρισκόμενους με στυλό του 1 ευρώ;

Καταλήγοντας, ο Δήμαρχος τόνισε ότι στην προσπάθειά τους να πλήξουν τον ίδιο και την Δημοτική Αρχή, το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται.