Αρχική Ν. Αχαΐας Αίμα και τρόμος τη νύχτα στην Πάτρα – Μαχαιρώματα μεταξύ μεταναστών –...

Αίμα και τρόμος τη νύχτα στην Πάτρα – Μαχαιρώματα μεταξύ μεταναστών – Δύο τραυματίες

Αίμα και τρόμος μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη στην ακτή Δυμαίων όπου για μία ακόμα φορά σημειώθηκε αιματηρή συμπλοκή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρωταγωνιστές του επεισοδίου είναι μετανάστες. Τα επεισόδια ξέσπασαν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους με τα άτομα να συμπλέκονται έξω από την πύλη της ΑΒΕΞ κοντά στην οδό Ανθείας, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να βγουν ακόμα και μαχαίρια.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο νεαροί οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, φέροντας τραύματα από μαχαίρι σε σημεία του σώματός τους. Επιτόπου έφτασαν ασθενοφόρα και μονάδα του ΕΚΑΒ προκειμένου να προσφερθούν άμεσα και κατά τη διάρκεια της διακομιδής οι πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Από την ΕΛ.ΑΣ. μέχρι και τις Πρωινές ώρες πραγματοποιείται έρευνα σε όλη την έκταση της παραλιακής αλλά και σε χώρους της περιοχής μέσα στα εγκαταλειμμένα βιομηχανοστάσιο προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγους μήνες ένας νεαρός μετανάστης είχε πείσει νεκρός, από σφαίρα την οποία είχε δεχθεί πισώπλατα στη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ μεταναστών στην πύλη του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλοιυ.

Αυτό το γεγονός είχε αποτελέσει την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, προκειμένου μετά σε λίγες ημέρες να πραγματοποιηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. επιχείρηση μεταφοράς τους στην Κόρινθο.

Πηγή: patrastimes.gr