Αρχική Ν. Αργολίδος Τουρκική αντιπροσωπεία από την Κωνσταντινούπολη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο

Τουρκική αντιπροσωπεία από την Κωνσταντινούπολη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο

Η ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών από την Τουρκία πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο στα πλαίσια για το διεθνές φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων που θα διεξαχθεί σημερα Δευτέρα 12 Νοεμβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Ναυπλίου ανάμεσα στην επίλεκτη ομάδα βετεράνων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Γκουτσού Καρτάλ από την Τουρκία.

Την αποστολή συνόδευε και Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της Κωνσταντινούπολης Μεχμέτ Εριζέν ο οποίος και αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα και δώρησε στον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο μια φανέλα της ομάδας με το όνομα του, ενώ στην αποστολή συμμετέχει και η υπεύθυνη πολιτισμού της Κωνσταντινούπολης και άλλοι αξιωματούχοι.

Με την ομάδα παλαιμάχων της περιοχής Γκουτσού Καρτάλ από την Κωνσταντινούπολη, αγωνίζονται παλαίμαχοι των Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραι.

Η μικτή ομάδα παλαιμάχων της Πελοποννήσου αποτελείται από βετεράνους ποδοσφαιριστές της Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Αργολίδας που έχουν αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες και έχουν γράψει την δική τους ιστορία ο καθένας ξεχωριστά.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr