Αρχική Ν. Λακωνίας Νίκας από Σπάρτη: «Η Πελοπόννησος χρειάζεται έναν άλλο τρόπο διακυβέρνησης» (Βίντεο)

Νίκας από Σπάρτη: «Η Πελοπόννησος χρειάζεται έναν άλλο τρόπο διακυβέρνησης» (Βίντεο)

Ζητήματα που αφορούν στην εξεύρεση οικονομικών πόρων για τις ανάγκες του κόμματος συζήτησαν, την Παρασκευή 9/11 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας στη Σπάρτη, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πόρων και Διαφάνειας της ΝΔ, κ. Αντώνης Σγαρδέλης, με τα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΟΔΕ Λακωνίας.

Στη συνέχεια, ο γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στυλιανός Κονταδάκης και ο αναπληρωτής γραμματέας Αυτοδιοίκησης, κ. Δημήτριος Μπούχαλης, παρουσίασαν τον υποψήφιο περιφερειάρχη του κόμματος στην Πελοπόννησο και νυν δήμαρχο Καλαμάτας, κ. Παναγιώτη Νίκα.

Ο κ. Νίκας επεσήμανε με έμφαση ότι «η Πελοπόννησος χρειάζεται έναν άλλο τρόπο διακυβέρνησης και έναν άλλο τρόπο διαχείρισης των πόρων της Περιφέρειας, προκειμένου να υποστηριχθούν έργα μεγάλα και σπουδαία, τα οποία θα αντέξουν στον χρόνο και θα συμβάλλουν στη γενικότερη ανάπτυξη», ενώ πρόσθεσε ότι «στην κατεύθυνση αυτή τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα δώσουν μεγάλο αγώνα».

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι με τη παράταξη Νίκα στη Λακωνία. Πρόκειται για τους εν ενεργεία περιφερειακούς συμβούλους (με την παράταξη του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη) κκ Παναγιώτη Καρρά και Ιωάννη Τζεφεράκο.

Τις εργασίες της Νομαρχιακής Συνέλευσης τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Αθανάσιος Δαβάκης, ο αντιδήμαρχος Σπάρτης κ. Δημήτριος Αποστολάκος, οι πρώην βουλευτές κ. Φεβρωνία Πατριανάκου και Ιωάννης Σταθόπουλος, ο διευθυντής Γραμματειών κ. Μενέλαος Δασκαλάκης, οι πολιτευτές κκ. Βερονίκη Λέκκα και Λέανδρος Καλογεράκος, οι πρώην δήμαρχοι Σπάρτης κκ Δημοσθένης Ματάλας και Σταύρος Αργειτάκος, καθώς και στελέχη της Νομαρχιακής Οργάνωσης και των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων Λακωνίας της ΝΔ.

https://www.youtube.com/watch?v=o6mUCtPxmjw

Πηγή: lakonikos.gr