Αρχική Ν. Κορινθίας Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε το Λουτράκι!

Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε το Λουτράκι!

Όσο οι μέρες περνούν, τα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του 40χρονου δύτη που έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τρίτης 6 Νοεμβρίου, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Λιμενικού Σώματος, ο 40χρονος είχε πάει για ψάρεμα στο Λουτράκι με φίλο του και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τον κυβερνήτη επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Loutraki365.gr, ο θάνατος του 40χρονου αυτοδύτη που συγκλόνισε το Λουτράκι, συνέβη στην θαλάσσια περιοχή μπροστά από το ξενοδοχείο του “Ποσειδώνα” ή Wyndham, όπως ονομάζεται πλέον.

Ο 40χρονος, πατέρας ενός βρέφους 11 μηνών, κατοικούσε στο Λουτράκι το τελευταίο διάστημα και ήταν απόφοιτος της Σχολής Αυτοδυτών Καλύμνου.

Σύμφωνα με την μαρτυρία Λουτρακιώτη ψαρά, με τον οποίο μίλησε ο 40χρονος λίγο πριν ξεκινήσει από το λιμανάκι του Λουτρακίου, το απόγευμα της Τρίτης 6 Νοεμβρίου, σκοπός του ήταν να ψαρέψει ολοθούρια ή αλλιώς “γυμνοσάλιαγκες της θάλασσας”.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στον ψαρά που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε, εκτός από τον κυβερνήτη του σκάφους, τα ολοθούρια του απέφεραν σημαντικό κέρδος καθώς τα πουλούσε στην Κϊνα, όπου θεωρούνται ιδιαίτερα εκλεκτή τροφή. Γι’ αυτό και η τιμή τους είναι τουλάχιστον τριπλάσια σε σχέση με την τιμή του κρέατος ή των καλών ψαριών.

Όπως ανέφερε στο loutraki365.gr ο Λουτρακιώτης ψαράς, ο 40χρονος μοιράστηκε μαζί του τις λεπτομέρειες της δουλειάς του και ξεκίνησε με αισιοδοξία για την ψαριά του. Η μοιραία κατάδυση έγινε στην θαλάσσια περιοχή πολύ κοντά στο ξενοδοχείο του Ποσειδώνα (πλέον Wyndham) και μάλιστα όχι σε μεγάλος βάθος. Λίγο μετά τη βουτιά του, ο κυβερνήτης του σκάφους ανέσυρε νεκρό τον άτυχο 40χρονο.

Αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση των αιτίων που προκάλεσαν τον θάνατο του 40χρονου, πιθανολογείται ότι αυτός οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Είναι πολύ πιθανό να τον πρόδωσε η καρδιά του κατά τη διάρκεια της κατάδυσης.

Πηγή: loutraki365.gr