Αρχική Eπικαιρότητα Γιάννης Μακρής: Φωτογραφίες ντοκουμέντο δευτερόλεπτα πριν πέσει νεκρός!

Γιάννης Μακρής: Φωτογραφίες ντοκουμέντο δευτερόλεπτα πριν πέσει νεκρός!

– Ο Γιάννης Μακρής ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, έξω από το σπίτι του στην Βούλα – Δευτερόλεπτα μετά είναι νεκρός – Νέες φωτογραφίες από την στιγμή της δολοφονίας βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας – Ο δολοφόνος που ήταν “διαβασμένος”, οι έρευνες των Αρχών από Μύκονο ως Αυστραλία και το βίντεο της εν ψυχρώ εκτέλεσης.

Πέντε δευτερόλεπτα. Τόσο χρειάστηκε στον δολοφόνο για να εκτελέσει την αποστολή του: Να πέσει νεκρός ο Γιάννης Μακρής.

Η εν ψυχρώ εκτέλεση έξω από το σπίτι του «Αυστραλού», στην Βούλα, δεν έχει ακόμη εξιχνιαστεί. Ο άνθρωπος που τόσο μεθοδικά τον πλησίασε και τον δολοφόνησε εν ψυχρώ, δεν έχει ακόμη βρεθεί.

Κι ενώ οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης και να εντοπίσουν τον άνδρα με το τζόκεϊ, νέες φωτογραφίες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας από το αιματηρό περιστατικό.

Εικόνες που δείχνουν τα τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής του 46χρονου. Τις δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής και σε αυτές φαίνεται ο Γιάννης Μακρής να πλησιάζει το αυτοκίνητό του.

Όπως γνωρίζουμε εξαρχής, ετοιμαζόταν να μεταβεί στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Φτάνει στο όχημά του και ξαφνικά εμφανίζεται ο εκτελεστής. Ρίχνει τις πρώτες τέσσερις σφαίρες. Ο Γιάννης Μακρής φαίνεται στην συνέχεια να βγαίνει από το αυτοκίνητο, προσπαθώντας να προστατευτεί. Ο δολοφόνος επιστρέφει και τον «αποτελειώνει»…

Παράλληλα, την προηγούμενη εβδομάδα η Καθημερινή είχε παρουσιάσει και βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της δολοφονίας…