Αρχική Ν. Κορινθίας Aυτή είναι η πραγματική τραγική εικόνα στο Βραχάτι 2 σχεδόν μήνες μετά...

Aυτή είναι η πραγματική τραγική εικόνα στο Βραχάτι 2 σχεδόν μήνες μετά τον Ζορμπά (φωτογραφίες)

Και ενώ ο Αννίβας Παπακυριάκος διαφημίζει παιδικές χαρές, κάνει δώρα αυτοκίνητα στην Αστυνομία, προσπαθεί να κερδίσει ψηφοφόρους και υποψήφιους συμβούλους με όλους τους τρόπους, το Βραχάτι στενάζει.

Αντί να αγοράσει σκούπες και ειδικά μηχανήματα καθαρισμού για να δώσει και πάλι στο Βραχάτι την προ Ζορμπά εποχή του, εκείνος αγοράζει ιδιωτικά αυτοκίνητα. Αντί να ξεκινήσει χθες τις μελέτες για την αντιπλημμυρική προστασία του χωριού που στοίχισε μία ανθρώπινη ζωή και εκατοντάδες ευρώ σε υλικές ζημιές στις περιουσίες των κατοίκων κάνει “αντιπολίτευση” από το facebook.

Από την αντιπολίτευση έχει μείνει ένας “κούκος” να διαμαρτύρεται για τα αυτονόητα και να τρέμει για την επόμενη κακοκαιρία που λέγεται Νίκος Τσίτουρας ενώ ο άλλος υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Μανάβης περιορίζεται σε άρτους και θεάματα και συνεστιάσεις με κρασάκια και μεζέδες.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες που καταγράψαμε σήμερα το μεσημέρι στο Βραχάτι ενώ οι κάτοικοι της περιοχής όταν κατάλαβαν την παρουσία μας, μας ενημέρωσαν πως θέλουν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους στον φόβο έλευσης ενός νέου Ζορμπά.