Αρχική Ν. Κορινθίας Σκληρό ροκ οι εκλογές στο Δήμο Κορινθίων

Σκληρό ροκ οι εκλογές στο Δήμο Κορινθίων

Σε σκληρό ροκ τείνουν να μετατραπούν οι εκλογές στο Δήμο Κορινθίων αφού όλοι οι υποψήφιοι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την Δημαρχία σε ένα Δήμο που πραγματικά έχει μεταμορφωθεί μέσα σε λίγα χρόνια.

Οι τρεις θητείες του Αλέξανδρου Πνευματικού με μία πλούσια αποθήκη έργων (υδροδότητη, αποχετευτικό, πεζόδρομοι,γήπεδα, πλατείες, αυτόνομη διαχείριση των απορριμάτων, μεγάλο αποθεματικό στο ταμείο), δείχνουν να είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος των Σταυρέλη, Νανόπουλου, Καλλίρη. Φαίνεται και με βάση τις πρόσφατες μετρήσεις στο Δήμο Κορινθίων πως ο νυν Δήμαρχος κρατάει την δυναμική του με πολλούς πολίτες να τον θεωρούν “δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή”. Από την αντίπαλη όχθη, μένουν ίσως ελάχιστα έργα που δεν έχουν ακόμη πραγματοποιηθεί αλλά είναι όπως δηλώνει ο Αλ.Πνευματικός στην ατζέντα για χρηματοδότηση.

Ενας άλλος πονοκέφαλος είναι η εύρεση υποψήφιων δημοτικών συμβούλων. Ο Νίκος Σταυρέλης ακολουθώντας ένα προεκλογικό αγώνα που όμοιό του ομολογουμένως δεν έχουμε συναντήσει πάλι, παρουσιάζει έναν έναν υποψήφιο στα ΜΜΕ του νομού ωσάν μάννα εξ ουρανού. Οι Πνευματικός και Νανόπουλος κρατούν ερμειτικά κλειστά τα χαρτιά τους που αφορούν τους υποψήφιους συμβούλους που θα τους πλαισιώσουν προφανώς μέχρι να καταλήξουν στην τελική τους ομάδα που θα είναι σίγουρη και χωρίς διαρροές.

Η κοινή γνώμη δείχνει να μην πιστεύει πως έχουμε προεκλογική περίοδο τόσους μήνες νωρίτερα, ο Νίκος Σταυρέλης προτάσσει την πείρα του στο πλευρό του Δημάρχου αλλά με συνεργάτες αμφιβόλου αποδοχής, ο Βασίλης Νανόπουλος την παρολίγο εκλογή του αλλά με πολλά του στελέχη να δείχνουν αδυναμία να συνεχίσουν μαζί του και ο Αλέξανδρος Πνευματικός συνεχίζει τα έργα στο Δήμο δείχνοντας ψύχραιμος με το προεκλογικό αλαλούμ και την αγωνία των συνυποψηφίων του.

Σ.Μ