Αρχική Eπικαιρότητα Βαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου

Βαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες η Καίτη Φίνου, καθώς το πρωί της Πέμπτης έχασε την αγαπημένη της αδερφή.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή μέσω Instagram η ίδια η ηθοποιός, η οποία αποκάλυψε πως η αδερφή της Μαίρη έπαθε χθες το βράδυ ανακοπή καρδιάς και τελικά έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί.

Αναλυτικά η ανάρτησή της Καίτης Φίνου: «Μίλησες το μεσημέρι και μαζί μου και με την Γιάννα. Είχες λίγο πονοκέφαλο αλλά ήταν συνηθισμένο. Περίμενες με αγωνία να μπουν οι νέοι παίκτες στο nomads. Ήταν 10 το βράδυ. Είμαι με την άλλη μας την αδελφή και μιλάμε. Χτυπάει το τηλέφωνο.

Ο γαμπρός μου. Η Μαίρη είναι στο Τζάνειο με ανακοπή. Έτρεξα και μόλις έφτασα βγαίνει ο γιατρός και μας λέει πως μέχρι το πρωί θα έχεις φύγει. Κι έφυγες. Νόμιζα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Μέχρι που μας επέτρεψαν να σε δούμε…. Καρδιά μου αδελφή μου αγαπημένο μου πλάσμα πως να πω αντίο… Πώς να σου πω καλό ταξίδι….. Αχ βρε Μαριώ μου Μαίρη μου ………».

View this post on Instagram

Μίλησες το μεσημέρι και μαζί μου και με την Γιάννα. Είχες λίγο πονοκέφαλο αλλά ήταν συνηθισμένο. Περίμενες με αγωνία να μπουν οι νέοι παίκτες στο nomads. Ήταν 10 το βράδυ. Είμαι με την άλλη μας την αδελφή Και μιλάμε. Χτυπάει το τηλέφωνο. Ο γαμπρός μου. Η Μαίρη είναι στο Τζάνειο με ανακοπή. Έτρεξα και μόλις έφτασα βγαίνει ο γιατρός και μας λέει πως μέχρι το πρωί θα έχεις φύγει. Κι έφυγες. Νόμιζα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Μέχρι που μας επέτρεψαν να σε δούμε…. Καρδιά μου αδελφή μου αγαπημένο μου πλάσμα πως να πω αντίο…Πώς να σου πω καλό ταξίδι…..Αχ βρε Μαριώ μου Μαίρη μου ………

A post shared by kaitifinou_official 🎭♑ (@kaitif) on