Αρχική Eπικαιρότητα Η απάντηση του Bορειοηπειρώτη Χ. Μάστορα στον Φίλη για την δολοφονία Κατσίφα...

Η απάντηση του Bορειοηπειρώτη Χ. Μάστορα στον Φίλη για την δολοφονία Κατσίφα και το “Νότια Αλβανία” (Εικόνα)

Σε μία ιδιαίτερη ανάρτηση προχώρησε ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας, θέλοντας να δώσει με τον δικό του τρόπο μία απάντηση στην δήλωσε ο έκανε ο πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Πιο συγκεκριμένα, συνέντευξη παραχώρησε, προ ολίγων ημερών, ο κ. Φίλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Δήλωσε μάλιστα ότι: «Όταν ένα πρόσωπο πηγαίνει με καλάσνικοφ σε μία ξένη χώρα, υψώνει τη σημαία την ελληνική», ανέφερε χαρακτηριστικά με τη δημοσιογράφο να αναφέρει σε «ποια περιοχή ξένης χώρας όμως; Έχει μία ιδιαιτερότητα αυτή η περιοχή», με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει: «Είναι νότια Αλβανία. Το ξαναλέω και προσέχω τα λόγια. Είναι νότια Αλβανία όχι Βόρειος Ήπειρος. Είναι αλβανικά τα εδάφη, στην αλβανική κυριαρχία και εκεί ζούσε και ζει δυστυχώς σε μικρότερο βαθμό, διότι έχει φύγει πολύς κόσμος, η ελληνική μειονότητα. Αυτό είναι άλλη ιστορία. Φαντάζεστε να έρθει ένας Τούρκος στη Θράκη με ένα καλάσνικοφ και να υψώσει την τουρκική σημαία και να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών; Τι θα λέγατε εσείς;».

Σε αυτή τη δήλωσε αποφάσισε να απαντήσει ο Χρήστος Μάστορας, απευθυνόμενος στον κ. Φίλη και λέγοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι πρόκειται για ελληνικές μειονότητες ξεχασμένες από την Ελλάδα.

Δείτε την ανάρτηση: