Αρχική Ν. Αρκαδίας Γ. Μπουντρούκας: “Στηριζόμαστε στο τρίπτυχο διαφάνεια–λογοδοσία–ισονομία” (Βίντεο)

Γ. Μπουντρούκας: “Στηριζόμαστε στο τρίπτυχο διαφάνεια–λογοδοσία–ισονομία” (Βίντεο)

Στην επίσημη ανακοίνωση για την απόφαση στήριξης του Γιάννη Μπουντρούκα από το Κίνημα Αλλαγής στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές, προχώρησε από την Τρίπολη όπου και βρέθηκε την Τετάρτη η πρόεδρος του κόμματος κα.Φώφη Γεννηματά.

Λίγο νωρίτερα πραγματοποιήθηκε κλειστή Περιφερειακή Σύσκεψη στελεχών του κόμματος στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, όπου ομόφωνα αποφασίστηκε και η στήριξη του Γιάννη Μπουντρούκα.

Πριν την έναρξη της προγραμματισμένης ομιλίας της Φώφης Γεννηματά, ο κ.Μπουντρούκας ανέβηκε στο βήμα, απ΄όπου και ευχαρίστησε το κόμμα για την στήριξη αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο του.

Ο κ.Μπουντρούκας αναφέρθηκε στην απόφαση του να είναι υποψήφιος, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Δηλώνω απερίφραστα ότι νέα Περιφερειακή αρχή που θα προκύψει το Μάιο του 2019 θα είναι μία αρχή που θα στηρίζεται στο τρίπτυχο διαφάνεια – λογοδοσία –ισονομία. Η πρόταση μας θα είναι έτοιμη μέχρι το τέλος του χρόνου για να την παρουσιάσουμε στους πολίτες, οι οποίοι και θα την αξιολογήσουν».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης δήλωσε: «Πρόθεση μας σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε, δεν είναι η απλή καταγραφή της δυναμικής ενός πολιτικού φορέα. Επιδιώκουμε τη διεύρυνση και θα παραμείνουμε ανεξάρτητοι μέχρι το τέλος. Η στήριξη αυτής της προσπάθειας από φορείς και κόμματα είναι ευπρόσδεκτη αλλά αυτό δεν αποτελεί για εμάς αυτοσκοπό. Προχωράμε προς τις εκλογές χωρίς προαπαιτούμενα,αποκλεισμούς και κομματικούς εναγκαλισμούς. Προχωράμε με σύμμαχο την κοινωνία».

Κλείνοντας ανέφερε πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα παραμείνουν στην περιφέρεια, «Δεν θα πηδήξουμε από την βάρκα, αν δεν μας έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να στείλουμε το μήνυμα πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: drt915.gr