Αρχική Ν. Κορινθίας Έκτακτη γενική συνέλευση της Λουτράκι Α.Ε. από τους εργαζόμενους της Τουριστικής Λουτρακίου...

Έκτακτη γενική συνέλευση της Λουτράκι Α.Ε. από τους εργαζόμενους της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση ζητάνε οι εργαζόμενοι της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε., καθώς υπάρχει ανησυχία για την διατήρηση ή όχι των θέσεων εργασίας τους.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Επειδή κινδυνεύουν τα περιουσιακά στοιχεία της Α.Ε. του Δήμου μας και επειδή συνεχίζεται για αρκετό καιρό η αναστάτωση στο χώρο εργασίας μας και η ανασφάλεια, η οποία δημιουργείται σε εμάς ως προς την πληρωμή των μισθών μας και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας μας, εξ αιτίας των οικονομικών διαφορών του κατασκευαστή – εργολάβου και της ΑΕ του Δήμου που διαχειρίζεται το SPA, με την αίτηση αναγκαστικής διαχείρισης που προσπαθεί να επιβάλει η ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ στην διοίκηση της Α.Ε. του Δήμου μας, συνεπώς κινδυνεύουμε εάν γίνει δεκτή η αίτηση να βρεθούμε απολυμένοι.

Επειδή τις τελευταίες μέρες μάλιστα, πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει και αίτημα δικαστικής επίλυσης της ως άνω διαφοράς μέσω αναγκαστικής διαχείρισης της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΟΤΑ που θα συζητηθεί στο Δικαστήριο Κορίνθου την 22/11/2018.

Επειδή δεν γνωρίζουμε τι είδους επίπτωση μπορεί να έχουν αυτές οι κινήσεις και πιθανολογούμε ότι κινδυνεύουν οι θέσεις εργασίες μας, ως εργαζόμενοι στην ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. ΟΤΑ, ζητάμε και παρακαλούμε να προκαλέσετε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως έκτακτη, ώστε να συζητηθεί διεξοδικά το θέμα και να γίνουν σαφείς οι θέσεις της Δημοτικής Αρχής, για το τί θα πράξει στο μέλλον.

Το παρόν κείμενο το στηρίζουν και υπογράφουν φορείς και δημότες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.

Πηγή: loutrakiblog.gr