Αρχική Ν. Κορινθίας Αυτή είναι η Κορίνθια που λήστευε με Καλάσνικοφ και μάσκα (Εικόνα)

Αυτή είναι η Κορίνθια που λήστευε με Καλάσνικοφ και μάσκα (Εικόνα)

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των οκτώ ατόμων-μελών της εγκληματικής ομάδας που εισέβαλε με βαρύ οπλισμό και μάσκες σε κοσμηματοπωλεία και τα έκλεβε.

Η ομάδα των 7 ανδρών και της μίας γυναίκας διέπραττε ληστείες και κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και εξαρθρώθηκε την 20-10-2018 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής.

Αρχηγός της σπείρας είναι ένας 33χρονος Αλβανός, δραπέτης των φυλακών Τύρινθας, ο οποίος έχει καταδικαστεί συνολικά σε 71 χρόνια κάθειρξης. Ο 33χρονος απέδρασε το καλοκαίρι καθώς παραβίασε την άδεια που είχε λάβει.

Συνολικά η λεία της σπείρας εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 800.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες η σπείρα είχε καταφέρει να κάνει αυτές τις δύο ληστείες και να αιφνιδιάζει τους κοσμηματοπώλες, καθώς ένα μέλος της έμπαινε πρώτος στα καταστήματα, προσποιούμενος τον πελάτη και φορώντας μάσκα σιλικόνης.

Μέλος της σπείρας και η ΛΕΝΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ή ΛΕΝΤΕΡΗ ή ΛΕΝΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ή ΛΕΟΝΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ Παρασκευή ή Δήμητρα του Παναγιώτη και Γεωργίας, γεννηθείσα το 1972 στην Αχαΐα ή στην Κόρινθο, που μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται από τις Αρχές.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των προαναφερόμενων αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις…

Τα υπόλοιπα 7 μέλη της σπείρας:


ΣΑΜΠΑΝΗ ή ΠΑΡΙΑΝΟ Κωνσταντίνο αγνώστου πατρός ή του Αθανασίου και της Μαργαρίτας, γεννηθέντα το 1994 στην Αθήνα


ΣΑΜΠΑΝΗ ή ΠΑΡΙΑΝΟ Βαλάντη ή Χρυσοβαλάντη αγνώστου πατρός ή του Αθανασίου και της Μαργαρίτας, γεννηθέντα το 1995 ή το 1996 στην Αθήνα ή στη Νίκαια ή στον Κορυδαλλό


ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεννηθέντα το 1994 στη Νίκαια


ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ Αναστασίου αγνώστου πατρός και της Ειρήνης, γεννηθέντα το 1997 στην Αθήνα


ΜΗΤΡΟΥ Ιωάννη ή Βαλάντη του Γεωργίου και της Ελπίδας, γεννηθέντα το 1984 ή 1985 ή 1988 στη Νίκαια ή στην Καλαμάτα ή στην Αθήνα


ΜΗΤΡΟΥ Χρυσοβαλάντη του Γεωργίου και της Ελπίδας, γεννηθέντα 1989 ή 1996 στη Νίκαια ή στην Αθήνα


ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ευάγγελο αγνώστου πατρός ή του Νικολάου και της Ελευθερίας, γεννηθέντα 2000 ή 2001 στον Πειραιά

Πηγή: loutraki365.gr