Αρχική Ν. Κορινθίας “Μεγαλώνοντας μαζί με τα παιδιά μας” από τον πολιτιστικό σύλλογο Αρχ.Κλεωνών

“Μεγαλώνοντας μαζί με τα παιδιά μας” από τον πολιτιστικό σύλλογο Αρχ.Κλεωνών

Μία σημαντική πρωτοβουλία από τον πολιτιστικό σύλλογο Αρχ.Κλεωνών για τους γονείς με εισηγήτρια την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια, Παπαγεωργίου Ελένη. Συγκεκριμένα έγραψαν στην σελίδα του Συλλόγου στο facebook για την εκδήλωση . 

 

“Tα παιδιά έχουν τεράστια ανάγκη την επικοινωνία με τους γονείς. Μέσα από αυτήν κατανοούν καλύτερα τον εαυτό τους και τον κόσμο, χτίζουν την αυτοπεποίθησή τους, αντλούν ασφάλεια και αγάπη. Για όλους αυτούς τους λόγους είναι πολύ σημαντικό για τους γονείς να είναι σε θέση να επικοινωνούν ανοιχτά και αποτελεσματικά με τα παιδιά.
Η αποτελεσματική επικοινωνία ωφελεί όχι μόνο τα παιδιά, αλλά κάθε μέλος της οικογένειας.Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στο κτίριο του συλλόγου, μας προσφέρεται η ευκαιρία να συζητήσουμε για το πώς βιώνουμε τον γονεϊκό ρόλο, να ενημερωθούμε για τις βασικές ανάγκες του παιδιού, σωματικές, ψυχολογικές, να εκφράσουμε προβληματισμούς και απορίες σχετικά µε θέµατα της καθηµερινότητας με το παιδί, ώστε να το γνωρίσουμε καλύτερα και να αναπτύξουμε μια ασφαλή σχέση μαζί του.” 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο