Αρχική Eπικαιρότητα Γιάννης Μακρής: Το βίντεο της δολοφονίας

Γιάννης Μακρής: Το βίντεο της δολοφονίας

Στη δημοσιότητα έδωσε η εφημερίδα «Καθημερινή» το βίντεο της δολοφονίας στη Βούλα. Ο Γιάννης Μακρής πέφτει νεκρός μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα. Ο ψυχρός δολοφόνος τον πυροβολεί συνεχόμενα.

Ο δολοφόνος πλησιάζει το αυτοκίνητο από δεξιά, από την πλευρά του συνοδηγού. Ο Γιάννης Μακρής μόλις έχει επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο. Ο άνδρας με το καπέλο τύπου τζόκεϊ, το γκρι μπουφάν και το μαύρο παντελόνι πλησιάζει σχεδόν τρέχοντας κρατώντας ένα όπλο με σιγαστήρα και με τα δυο του χέρια.

Σημαδεύει και πυροβολεί συνεχόμενα. Οι πρώτες σφαίρες διαπερνούν το τζάμι του συνοδηγού και τραυματίζουν το 46χρονο επιχειρηματία.

Ψυχρός δολοφόνος

Ο δράστης μοιάζει αποφασισμένος να σκοτώσει. Πυροβολεί αρχικά από απόσταση για να εξουδετερώσει το θύμα του, ίσως και σε μια προσπάθεια να μην του επιτρέψει να πάρει κάποιο όπλο.

Ο 46χρονος δέχεται τα πρώτα χτυπήματα και προσπαθεί να διαφύγει. Βγαίνει από το αυτοκίνητο και κάνει δύο με τρία βήματα. Δεν προλαβαίνει να διαφύγει. Ο δολοφόνος περνάει πίσω από το αυτοκίνητο και πυροβολεί ξανά. Ο Γιάννης Μακρής πέφτει νεκρός.