Αρχική Ν. Μεσσηνίας Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νεκρός οδηγός μηχανής – Παρασύρθηκε από ΙΧ (Βίντεο)

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νεκρός οδηγός μηχανής – Παρασύρθηκε από ΙΧ (Βίντεο)

Τροχαίο δυστύχημα έγινε στην οδό Αθηνών στην Καλαμάτα, το απόγευμα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν, αυτοκίνητο βγήκε από το stop της οδού Ορέστη, με αποτέλεσμα να παρασύρει και να τραυματίσει θανάσιμα τον οδηγό διερχόμενης μηχανής που κινούνταν επί της Αθηνών, με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο οδηγός της μηχανής σκοτώθηκε ακαριαία χτυπώντας με το κεφάλι στο μπροστινό φτερό του αυτοκινήτου, ενώ η μηχανή του εκσφενδονίστηκε στο απέναντι ρεύμα, και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Ο οδηγός του ΙΧ, ηλικίας περίπου 60 ετών προσπαθούσε να συνέλθει από το περιστατικό.

Αμέσως στο σημείο του δυστυχήματος έφτασε η Δημοτική Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο νεαρό οδηγό και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος είναι 30 με 35 ετών.

Ο κόσμος ανάστατος πετάχτηκε στον δρόμο, από τα γύρω καταστήματα και σπίτια, καθώς η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Ακούστηκε ένας ήχος από το “σύρσιμο” της μηχανής και ένας δυνατός θόρυβος από την σύγκρουση…

Η Τροχαία Καλαμάτας που έφτασε στο σημείο διερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Μάλιστα κατέγραψε το φρενάρισμα μήκους 15 μέτρων της μηχανής, που δείχνει πως ο νεαρός οδηγός αντιλήφθηκε ότι το ΙΧ αυτοκίνητο είχε βγει στη μέση του δρόμου της Αθηνών, προσπάθησε να ανακόψει ταχύτητα για να αποφύγει τη σύγκρουση, αλλά ήταν πλέον αργά.

Πηγή: messinialive.gr