Αρχική Eπικαιρότητα Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις – Οδηγίες προς ναυτιλομένους

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις – Οδηγίες προς ναυτιλομένους

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2/11/18

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ. Από την Κατερίνα Καράμπελα

Καλημέρα σας. Σήμερα η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο της Παρθένου. Συνεχίζετε η επιρροή του τετραγώνου Β.Δ-Ουρανού.

ΚΡΙΟΣ. Λίγο κουραστική θα είναι ή μέρα, συνεχείς μεταβολές και θολές καταστάσεις στο χώρο εργασίας. Βλέπετε πολλές φορές ότι οι στόχοι ή οι υποσχέσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σας δεν γίνονται πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ. Είναι μια προπαρασκευαστική μέρα οπότε κάντε μια ανάπαυλα. Μπορεί να ακούσετε κάτι που να σας χαλάσει την διάθεση, όμως αργότερα θα βρείτε και πάλι την στήριξη «θαλπωρή» της παρέας.

ΔΙΔΥΜΟΙ. Προσπαθείτε να καταλάβετε τους οικείους σας, γιατί πολλές φορές αλλά λένε και άλλα πράττουν. Πρέπει να ασχοληθείτε με το σπίτι και τα παιδιά. Αποφύγετε να πείτε λόγια που θα πληγώσουν, μια απλή αναφορά στην δική σας γνώμη είναι αρκετή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Αυτό που θα σας ωφελήσει είναι η κοινωνικοποίηση σας. Τις μεσημεριανές ώρες πιθανόν να αισθανθείτε ότι είναι δύσκολο να υπάρχει συνεννόηση με τους δικού σας ανθρώπους. Όμως η/ο σύντροφος ή συνεργάτες σας στηρίζουν.

ΛΕΩΝ. Αισθάνεστε ότι έχετε ευθύνες οικονομικές που πρέπει να διεκπεραιώσετε, δεν είναι λόγο αυτός για να σας χαλάσει η διάθεση. Αρκεί να τα βρείτε με τους γύρω σας, γιατί θα χρειαστεί να τους προσεγγίσετε για να αισθανθείτε καλύτερα. Δημιουργία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Είσαι και από «φυσικού» σου σήμερα λίγο ασταθής, έχεις και το «φόβο» την ανασφάλεια ότι αφορά τα οικονομικά σου. Επίσης δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις το πώς θα μιλήσεις στους δικού σου ανθρώπους, αφού οι απόψεις σας διίστανται.

ΖΥΓΟΣ. Αν έχεις να κάνεις δημιουργική εργασία στο σπίτι είναι μια καλή μέρα, σε άλλη περίπτωση μάλλον θέλεις να απομονωθείς ή να ασχοληθείς με τον καλλωπισμό σου. Παρότι η οικογένεια πολλές φορές σε περιορίζει, σήμερα την έχεις ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Οι αναμνήσεις σας μελαγχολούν, είναι ένας έρωτας που μοιάζει με εκκρεμές και κάθε φορά πρέπει να τον ταχτοποιήσετε μέσα σας. Έχετε και κάποιοι από εσάς και μια διαμάχη με το σπίτι ή τους συντρόφους. Παρόλα αυτά τα καταφέρνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ. Πραγματικά δεν ξέρετε γιατί υπάρχει αυτή η αστάθεια στους στόχους σας ή στην καριέρα σας. Αρχίζετε να επικοινωνείτε και να βρίσκετε την ζωντάνια που τόσο σας έλειπε. Όμως κινηθείτε για λίγο ακόμα συντηρητικά έχετε παρασκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Παρασκήνιο μπορεί να υπάρχει, αλλά πρέπει να σκεφτείτε ότι σας δίνετε η ευκαιρία έστω και με δυσκολία να πετύχετε κάποιους στόχους σας. Σήμερα πρέπει τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας να τις περνάτε από «κόσκινο» πριν τις κοινοποιήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Αρχίστε από τώρα τις συναντήσεις και την επικοινωνία με ομάδες, συλλόγους κτλ, άσχετα αν ασπάζεστε απόλυτα τις απόψεις τους. Σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα κληρονομικά, γενικά διαμάχες για οικογενειακά οικονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ. Απαιτητέ να κάνετε μικρές διαδρομές ή να κινητοποιηθείτε σε θέματα καριέρας. Αν σας χρωστούν κάποια χρήματα θα δυσκολευτείτε να τα πάρετε. Ίσως να διαφοροποιηθείτε ή να υπάρξει μια αστάθεια σήμερα με την/τον σύντροφο ή συνεργάτη.