Αρχική Περ. Πελοποννήσου Γόντικας: Περιφέρεια και Δήμος να μην είναι ο μεσάζοντας που θα δίνει...

Γόντικας: Περιφέρεια και Δήμος να μην είναι ο μεσάζοντας που θα δίνει δουλειές σε εργολάβους (Ηχητικό)

Στην εκπομπή «Επί της ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης μίλησε την Πέμπτη το πρωί, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, Νίκος Γόντικας, εξαπολύοντας για ακόμα μια φορά δριμεία επίθεση στην περιφερειακή αρχή του Πέτρου Τατούλη.

Αρχικά, ο Ν. Γόντικας τόνισε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση εκπλήρωσε την υπόσχεση και δέσμευσή της στον πελοποννησιακό λαό, να είναι η εργατική λαϊκή αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο και βρέθηκε σταθερά στο πλευρό των πελοποννησίων. Όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, σημείωσε ότι προσεχώς το ΚΚΕ θα καταλήξει στους υποψηφίους που θα στηρίξει, ξεκαθαρίζοντας ότι θα και αυτή τη φορά θα υπάρξει ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης. Υπογράμμισε ότι στις επερχόμενες εκλογές ο λαός θα πρέπει πρωτίστως να δει ποια πολιτική θα υλοποιήσουν τα κόμματα και τί στάση θα κρατήσουν οι υποψήφιοι σε μείζονα θέματα της καθημερινότητας.

Αναφερόμενος στην περιφερειακή αρχή, είπε ότι “γίνεται πάρτι στις περιφέρειες και στους δήμους” και χαρακτήρισε την αναπτυξιακή εταιρεία ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ ως “ανεξέλεγκτο άβατο, όπου φτιάχνεται ένας μηχανισμός στήριξης μιας συγκεκριμένης πολιτικής”. Σημείωσε ότι υπήρχε φάκελος στην Εισαγγελία για τα έργα αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα, τονίζοντας ότι αυτά τα πολιτικά ζητήματα δεν πρόκειται να λυθούν με δικαστήρια. “Εμείς δεν θέλουμε να είναι ο δήμος και η Περιφέρεια ο μεσάζοντας που θα μοιράζει δουλειές σε εργολάβους”, κατέληξε ο Νίκος Γόντικας. Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Πηγή: http://www.drt915.gr